Eksakt match: Definition

Bemærk! Denne definition gælder kun for søgeordsmålretning mod positive søgeord. Eksakt matchende negative søgeord fungerer anderledes end eksakt matchende søgeord. Få flere oplysninger om valgmuligheder for søgeordsmatchning

Dette er en søgeordsmatchtype, der giver dig mulighed for at få dine annoncer vist ved søgninger med samme betydning eller samme hensigt som dit søgeord. Eksakt match giver dig størst mulig kontrol over, hvem der får vist din annonce, men med denne matchtype bliver annoncen vist ved færre søgninger end ved brug af sætningsmatch og bredt match. Med denne matchtype kan du kun nå ud til brugere, der foretager søgninger med samme betydning som dine søgeord. Dette omfatter følgende:

• Stavefejl
  • Entals- eller flertalsformer
  • Ordstammevarianter (f.eks. tagryg og tagrygning)
  • Forkortelser
  • Accenttegn

Uanset om en bruger søger efter "løbesko" eller "sko til løb", er der jo ingen tvivl om, at vedkommende er interesseret i løbesko. Eksakt matchende søgeord giver dig mulighed for at nå ud til dem, der søger efter din virksomhed, på trods af små varianter i den måde, de søger på. Du behøver med andre ord ikke oprette omfattende søgeordslister for at nå ud til disse potentielle kunder.

Syntaksen for eksakt match er, at der bruges kantede parenteser, f.eks. [rød sko].