Automaattiset säännöt

Kun otat käyttöön tämän ominaisuuden, voit tehdä automaattisesti muutoksia mainoksen tilaan, budjetteihin ja hintatarjouksiin, jolloin sinun ei tarvitse valvoa kampanjoita manuaalisesti.

• Tässä joitakin esimerkkejä automaattisesti tehtävistä muutoksista:
    • Budjetin muuttaminen tiettyinä viikonpäivinä
    • Tiettyjen mainosten laittaminen päälle tai pois päältä erikoistarjoukseen liittyen
    • Huonosti toimivien avainsanojen keskeyttäminen
  • Voit valita esimerkiksi, minkä tyyppisiä muutoksia sääntö voi tehdä sekä kuinka usein ja mihin aikaan päivästä sitä voidaan käyttää.
  • Hintatarjouksille ja budjeteille on tärkeää valita ylä- ja alarajat, jotta kulut eivät vahingossa kasva liian suuriksi tai vähennä liikenteen määrää.

Ohjeet

Näin pääset luomaan automaattisen säännön:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Joukkotoiminnot-valikkoa.
  3. Klikkaa Säännöt.