Uw campagne-instellingen bewerken

Voor elke advertentiecampagne die u maakt, kunt u diverse instellingen opgeven, bijvoorbeeld hoeveel u bereid bent uit te geven aan klikken en conversies, en in welke netwerken en op welke geografische locaties u uw advertenties wilt laten zien.

In dit artikel wordt uitgelegd op welke 2 manieren u uw campagne-instellingen kunt bewerken.

Instructies

Uw campagne-instellingen bewerken in het paginamenu aan de linkerkant

Een gif met animatie die laat zien hoe u campagne-instellingen bulksgewijs kunt bewerken in Google Ads.

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Campagnes en daarna op Campagnes.
  3. Klik op het tabblad Instellingen.
  4. U kunt de instellingen van uw campagne op 2 manieren wijzigen:
    • Als u dezelfde instelling voor meerdere campagnes wilt wijzigen, vinkt u het selectievakje aan bij elke campagne die u wilt bewerken. Klik op Bewerken om het dropdownmenu weer te geven en selecteer welke instelling u wilt wijzigen.
    • Als u in een afzonderlijke campagne een instelling wilt wijzigen, plaatst u de muisaanwijzer op het veld van de campagne-instelling die u wilt bewerken. Klik op het potloodje Potloodje/bewerkingsicoon en voer de gewenste wijzigingen door.
  5. Klik op Toepassen.

Uw campagne-instellingen rechtstreeks in de campagnetabel bewerken

Een geanimeerde gif die aangeeft hoe u afzonderlijke campagne-instellingen bewerkt in Google Ads.

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op het tabblad Instellingen.
  4. U kunt de instellingen van uw campagne op 2 manieren wijzigen:
    • Als u dezelfde instelling voor meerdere campagnes wilt wijzigen, vinkt u het selectievakje aan bij elke campagne die u wilt bewerken. Klik op de optie Bewerken om het dropdownmenu te openen. Selecteer daarna de instelling die u wilt aanpassen.
    • Als u de instelling voor een afzonderlijke campagne wilt wijzigen, plaatst u de muisaanwijzer op de naam van de campagne en klikt u op het potloodje Potloodje/bewerkingsicoon. Pas daarna de instellingen aan.
  5. Klik op Toepassen.