Rapporten maken, opslaan en plannen op basis van uw tabellen met statistieken

U kunt specifieke prestatiegegevens vinden door de tabellen met statistieken van uw AdWords-account aan te passen met kolommen, segmenten en filters. Wanneer de tabel helemaal aan uw wensen voldoet, kunt u deze in diverse indelingen als rapport downloaden en opslaan. Uw opgeslagen rapporten zijn zichtbaar voor iedereen die toegang tot uw account heeft. U heeft de mogelijkheid alle rapporten of alleen de door u gemaakte rapporten te bekijken. U kunt ook instellen dat een rapport om de zoveel tijd moet worden uitgevoerd en dat het daarna per e-mail moet worden verzonden naar u of naar anderen die toegang hebben tot uw account.

Er zijn twee plaatsen waar u uw prestatiegegevens kunt bekijken en analyseren: in uw tabellen met statistieken en in de Rapporteditor.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de gegevens in uw tabellen met statistieken kunt beheren. U krijgt meer informatie over het volgende:

• Uw tabellen met statistieken aanpassen met kolommen, segmenten en filters om in één oogopslag de gegevens te zien die u nodig heeft.
  • Eenmalige of terugkerende rapporten met de gegevens in uw tabellen met statistieken maken, die u kunt downloaden, e-mailen en delen met anderen.

Instructies

Bepaal welke versie van AdWords u gebruikt. Meer informatie

Uw tabel met statistieken aanpassen

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op het tabblad Campagnes.
  3. Ga naar het tabblad dat de tabel met statistieken bevat die u wilt downloaden. Controleer of de tabel de periode, kolommen, filters en segmenten bevat die u in uw rapport wilt opnemen. Segmenten die u op de gegevens in de tabel heeft toegepast, worden in uw rapport als rijen weergegeven. Meer informatie

De tabel als rapport downloaden

1. Klik op Downloadknop in de werkbalk boven de tabel om de tabel te openen en klik vervolgens op Downloaden om het downloadvenster te openen.
  2. Kies in het dropdownmenu Indeling het bestandstype voor uw rapport. Download your experiment data
  3. Klik op Downloaden.

Uw rapport e-mailen, plannen en opslaan

U kunt AdWords een tabel met statistieken als rapport via e-mail laten verzenden naar u en andere mensen die het toegangsniveau voor weergave van uw rapporten hebben. Als u uw tabel met statistieken heeft aangepast, kunt u ook een kopie hiervan opslaan om later in de Rapporteditor te bekijken en bewerken.

1. Klik op Downloadknop in de werkbalk boven de tabel om de tabel te openen en klik vervolgens op Downloaden om het downloadvenster te openen.
  2. Kies in het dropdownmenu Indeling het bestandstype voor uw rapport.
  3. Klik op Rapport e-mailen en plannen.
  4. Selecteer de ontvangers van het rapport en geef aan hoe vaak het rapport moet worden gegenereerd.See the Email and schedule report section
  5. Selecteer 'Dit rapport opslaan' om het op te slaan op het tabblad Rapporten. (Als u dit rapport naar anderen verzendt, is het selectievakje automatisch aangevinkt.) U kunt de standaardrapportnaam gebruiken of zelf een naam opgeven.
    Opgeslagen rapporten die u in meer dan achttien maanden niet heeft geopend, worden automatisch uit uw account verwijderd. U krijgt toegang tot een rapport door het te openen of te downloaden, door een dashboard te openen dat het rapport bevat, of door op het tabblad 'Rapporten' op 'Vergelijkbare maken' voor het rapport te klikken.
  6. Klik op Downloaden.

Tip: Bestaande rapporten bekijken en bewerken op het tabblad Rapporten

Op het tabblad Rapporten kunt u rapporten bekijken, bewerken of verwijderen en nieuwe rapporten toevoegen. Als u bijvoorbeeld de frequentie van een rapport wilt controleren of de ontvangers wilt wijzigen, vindt u op het tabblad Rapporten alle informatie over uw bestaande rapporten. Meer informatie

Wanneer rapporten worden uitgevoerd

Rapporten voor afzonderlijke accounts worden zodanig gepland dat zij om 01:00 uur worden uitgevoerd in uw aangegeven tijdzone. Rapporten voor manageraccounts worden vanaf 05:00 uur in uw aangegeven tijdzone uitgevoerd. Het uitvoeren van rapporten voor accounts zonder aangegeven tijdzone begint om 01:00 uur Pacific Time voor afzonderlijke accounts en om 05:00 uur Pacific Time voor manageraccounts.