En definisjon av bildeannonser

Denne annonsetypen inneholder grafikk og er en god løsning for å fremme bedriften din.

• Bildeannonser består av et bilde som du laster opp, og informasjon om bedriften din tjenestene eller produktene du tilbyr. Brukerne videresendes til nettstedet ditt ved å klikke hvor som helst på annonsen.
  • Bildeannonser kan vises på nettsider og på andre steder i Displaynettverket.
  • I bildeannonser kan du bruke et statisk bilde, et animert bilde eller et bilde i Flash-format, og du kan velge mellom en rekke størrelser.
  • Hvis du ønsker å kjøre en bildeannonse, kan du opprette et bilde og laste opp bildefilen til Google Ads-kontoen din, eller du kan opprette et bilde ut fra malene vi har i gratisverktøyet annonsegalleriet.