Anunci d'imatge: definició

Tipus d'anunci que inclou un gràfic per promocionar la vostra empresa.

• Un anunci d'imatge és una imatge que proporcioneu, que inclou informació sobre la vostra empresa, els vostres serveis o els vostres productes. Quan els usuaris fan clic en qualsevol punt de l'anunci, se'ls dirigeix al vostre lloc web.
  • Els anuncis d'imatge es poden mostrar en pàgines web i en altres llocs de la Xarxa de Display.
  • L'anunci d'imatge pot utilitzar una imatge estàtica, animada o en format GIF, i pot tenir diverses mides dins d'un interval determinat.
  • Per publicar un anunci d'imatge podeu crear una imatge i penjar el fitxer al compte de Google Ads o bé utilitzar la nostra eina gratuïta, la Galeria d'anuncis, per crear una imatge a partir de les nostres plantilles.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now