Codi promocional de Google Ads (cupó)

També anomenat "cupó", es tracta d'un crèdit monetari que es pot afegir al compte d'un anunciant quan compleix els criteris necessaris. Google o els nostres partners oferiran ocasionalment codis promocionals per animar més anunciants a fer servir Google Ads.

• La majoria de codis s'han d'aplicar durant els 14 dies posteriors a la creació del compte de Google Ads.
  • Google no accepta ni substitueix els codis promocionals caducats.
  • Els codis promocionals funcionen de manera diferent segons la configuració de pagament, com ara el pagament manual o el pagament automàtic.
  • Per poder utilitzar la majoria de codis promocionals, el compte ha de complir determinats requisits. Les condicions d'ús de cada oferta varien en funció de la promoció. Per tant, us recomanem que llegiu la informació del material promocional.

Com es fan servir els codis promocionals
Com se solucionen els problemes amb els codis promocionals

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda