Manuaaliset maksut

Tällä maksuasetuksella maksat mainontakulut ennen kuin mainoksesi näkyvät. Kulut vähennetään suorittamastasi maksusta sitä mukaa kuin mainoksiasi näytetään.

• Voimme ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tilisi saldo alkaa loppua, ja voit suorittaa uuden maksun milloin haluat.
  • Manuaalisissa maksuissa käytettävissä olevat maksutavat vaihtelevat valuutan ja yrityksen osoitteen sijainnin mukaan.
  • Jos maksat mieluummin automaattisesti mainosten näyttämisen jälkeen, voit käyttää automaattista maksuasetusta.
Manuaalisten maksujen asetus ei ole käytettävissä uusissa tileissä luetelluissa maissa. Jos et näe tätä vaihtoehtoa liittymisen yhteydessä, viimeistele tilin luonti valitsemalla automaattiset maksut.

Maat
  • Pohjois-Amerikka
    • Kanada
    • Yhdysvallat
  • Eurooppa
    • Itävalta
    • Belgia
    • Tanska
    • Suomi
    • Ranska
    • Saksa
    • Irlanti
    • Italia
    • Luxemburg
    • Alankomaat
    • Norja
    • Portugali
    • Espanja
    • Ruotsi
    • Sveitsi
    • Iso-Britannia
  • Lähi-itä
    • Israel
  • Aasian ja Tyynenmeren alue
    • Australia
    • Malesia
    • Uusi-Seelanti
    • Vietnam

Lisätietoja maksuasetuksista
Lisää artikkeleita.