Pagaments automàtics

Opció de configuració del pagament per la qual els costos publicitaris que heu acumulat al vostre compte de Google Ads es carreguen automàticament segons la vostra forma de pagament.

• Se us cobrarà només després que hàgiu acumulat costos publicitaris.
  • Se us facturarà en un termini de 30 dies a comptar des del darrer pagament o quan els costos assoleixin el vostre llindar de facturació (import establert que activa una factura).

Llindar i límits de pagament a primer dia del mes

• Igualment podeu fer pagaments manuals en qualsevol moment, encara que hàgiu optat per la configuració de pagament automàtic.

Més informació sobre els pagaments automàtics
Comparació amb els pagaments manuals
Més articles

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now