Facturació consolidada

Aquesta opció de facturació us permet obtenir una única factura corresponent a les despeses de diferents comptes de Google Ads.

• La facturació consolidada és una opció que fan servir molt les agències, els distribuïdors i altres grans anunciants que treballen amb diversos comptes i que volen simplificar la seva facturació, a més d'utilitzar la configuració de pagament mitjançant la facturació mensual.
  • Heu de tenir (o crear) un compte d'El meu centre de clients (MCC) per utilitzar la facturació consolidada.
  • Els comptes de Google Ads que feu servir per a aquesta funció han de compartir la mateixa moneda. En cas contrari, podeu rebre una factura consolidada per cada moneda que utilitzeu.
  • La facturació consolidada no es pot fer servir amb comptes que utilitzin la funció Inversió definida per l'administrador (MDS).

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now