Editor de vídeo

Lloc web que mostra contingut de vídeo reproduït en continu i que se sol centrar fonamentalment en el contingut i en l'ús compartit de vídeo.

• Els llocs web d'editors de vídeo són llocs web de partners de la Xarxa de Display de Google. YouTube és un exemple de lloc web d'editor de vídeo.
  • Els vostres anuncis de text, d'imatge i de vídeo es poden mostrar en aquests llocs web i, de vegades, fins i tot dins del contingut de vídeo dels llocs web.
  • Us recomanem que segmenteu els anuncis per llocs web i emplaçaments d'editors de vídeo si el vostre objectiu empresarial és el brànding en mitjans o en xarxes socials.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now