Cost per clic millorat (CPCM): definició

És una estratègia d'oferta que ajusta el cost per clic (CPC) per maximitzar les conversions o el valor de conversió. El CPCM combina les ofertes manuals amb una estratègia de Smart Bidding, com ara el CPA objectiu o el ROAS objectiu. Aquesta estratègia augmenta les ofertes manuals en les situacions en què sembla més probable generar una venda o una altra conversió al vostre lloc web, i les disminueix si la conversió és menys probable. També podeu provar el CPCM juntament amb sistemes d'ofertes de tercers per gaudir d'alguns dels avantatges de Smart Bidding.

Quan ajusteu el CPCM per optimitzar les conversions:

• El CPCM ajusta l'oferta cada cop que l'anunci és apte per mostrar-se en funció de les probabilitats que té un clic de generar una conversió.
  • El CPCM us pot ajudar a obtenir més conversions i alhora mantenir o reduir el cost per conversió.

Quan ajusteu el CPCM per optimitzar el valor de conversió:

• El CPCM ajusta l'oferta cada cop que l'anunci és apte per mostrar-se en funció de les probabilitats que té un clic de generar una conversió i del seu valor de conversió relatiu. Més informació sobre els valors de conversió
  • El CPCM us pot ajudar a obtenir més conversions d'alt valor i, al mateix temps, mantenir o reduir el cost per conversió.
  • El CPCM per al valor de conversió només està disponible a les campanyes de cerca.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now