Manuel CPC-budgivning

En budgivningsmetode, der giver dig mulighed for at selv at angive en maksimumpris pr. klik (maks. CPC) for dine annoncer. Denne strategi adskiller sig fra automatiske budstrategier, hvor buddene angives automatisk.

• Med manuel CPC-budgivning angiver du selv det maksimumbeløb, du er villig til at betale for hvert klik på dine annoncer.
  • Du starter med at angive et maks. CPC-bud (en maksimumbudpris pr. klik) for hele din annoncegruppe (dette kaldes dit standardbud), men du kan også angive særskilte bud for individuelle søgeord eller placeringer. Hvis du f.eks. konstaterer, at bestemte søgeord er mere rentable end andre, kan du bruge manuel budgivning til at tildele en større del af dit annonceringsbudget til disse søgeord.
  • Hvis du er i tvivl om, hvilke søgeord eller placeringer der er mest rentable, eller hvis du ikke har tid til at administrere bud manuelt, bør du i stedet overveje at vælge budstrategien Maksimér antallet af klik. "Maksimér antallet af klik" er en automatisk budstrategi, hvor der automatisk angives bud med det formål at opnå så mange klik som muligt inden for dit budget. Få flere oplysninger