Memòria cau

Un magatzem temporal de dades aplegades pel vostre navegador d'Internet mentre navegueu per la xarxa, inclosos elements de pàgines web que visiteu freqüentment.

• Les dades de la memòria cau poden incloure qualsevol cosa, des de contrasenyes fins a respostes que hàgiu introduït als formularis en línia.
  • Podeu controlar l'emmagatzematge de les dades de la memòria cau suprimint-les en qualsevol moment.
  • De vegades, una memòria cau està plena pot provocar dificultats a l'hora de carregar determinats formularis o pàgines web, inclosos alguns que podeu utilitzar al vostre compte de Google Ads. Quan això passa, la millor manera de solucionar-ho és esborrar la memòria cau per fer lloc a memòria nova.

Com esborrar la memòria cau

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now