Maksun tilan ja saldon tarkistaminen

Voit tarkistaa Google Ads ‑tilisi maksut ja saldon milloin tahansa seuraamalla alla olevia ohjeita.

Maksun tilan tarkistaminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Valitse Yhteenveto.
  3. Vieritä alaspäin, kunnes näet kyseisen kuukauden kortin.
    • Kuluvan kuun kortti sulkeutuu oletuksena. Jos haluat tarkistaa jonkin edellisen kuukauden maksun, vieritä alaspäin Aiempi toiminta ‐taulukon kohdalle.

4. Avaa Maksut-kohta klikkaamalla taulukosta nuolenkärkisymbolia
  5. Keskimmäisessä sarakkeessa näkyy maksun rivikohta. Kuvauksena näkyy jokin seuraavista:
    • Automaattinen maksu ajoitettu: Automaattinen maksu veloitetaan lähipäivinä. Tämä tila näkyy tileillä, joilla käytetään automaattisia maksuja ja joilla ensisijaiseksi maksutavaksi on valittu pankkitili. Kun maksu on suoritettu, sen kohdalla lukee "Automaattinen maksu".
    • Manuaalinen (tai automaattinen) maksu odottaa: Maksua käsitellään. Kun maksu on suoritettu, sen kohdalla lukee "Manuaalinen maksu" tai "Automaattinen maksu". Manuaalisen maksun suorittamisen jälkeen voi kulua joitakin minuutteja, ennen kuin tämä rivikohta näkyy Yhteenveto-sivulla.
    • Manuaalinen maksu: Suorittamasi maksu on lisätty tilillesi.
    • Automaattinen maksu: Automaattinen maksu on lisätty tilillesi.
    • Manuaalinen (tai automaattinen) maksu hylätty: Pankki tai credit-korttiyhtiö on hylännyt maksusi. Lue lisää hylättyihin maksuihin liittyvien ongelmien ratkaisemisesta Google Adsissa.

Nykyisen saldon tarkistaminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
Manuaaliset maksut
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Valitse Yhteenveto.
Tältä sivulta näet käytettävissä olevat varat. Se on rahasumma, joka sinun on käytettävä tulevaan mainontaan.
Automaattiset maksut
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
  2. Valitse Yhteenveto.
    • Kuluvan kuukauden kortista näet nykyisen saldosi (negatiivisen tai positiivisen) sekä tietoa siihen liittyvästä toiminnasta. Mitä tämä tarkoittaa?
      • Negatiivinen luku tarkoittaa tilisaldoa, jota voidaan käyttää tuleviin mainontakuluihin. Jos käytät automaattisia maksuja, tilin saldo on negatiivinen vain silloin, kun olet suorittanut maksun, joka ylittää aiemman saldon.
      • Positiivinen luku tarkoittaa summaa, jonka olet velkaa kerryttämästäsi mainostoiminnasta. Jos käytät automaattisia maksuja, saldo on yleensä positiivinen, ellet ole suorittanut maksua, joka ylittää aiemman saldon.