Tjek din betalingsstatus og din kontosaldo

Du har altid mulighed for at overvåge dine Google Ads-betalinger og din kontosaldo. Sådan gør du.

Tjek din betalingsstatus

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Rul ned for at se kortet for den relevante måned.
    • Kortet for den aktuelle måned vil som standard være lukket. Hvis du vil tjekke betalingerne for en af de forrige måneder, skal du rulle længere ned til tabellen Tidligere aktivitet.

4. Klik på vinkelparentesen i tabellen for at åbne sektionen Betalinger
  5. I den midterste kolonne kan du se en linjepost for din betaling. Her er de forskellige beskrivelser, som kan blive vist:
    • "Automatisk betaling planlagt": Der foretages en betaling i løbet af de næste par dage. Denne status vises for konti med automatisk betaling, hvor der vises en bankkonto som primær betalingsmetode. Når betalingen er fuldført, vises den som "Automatisk betaling".
    • "Manuel (eller Automatisk) betaling afventer": En betaling er undervejs. Når betalingen er fuldført, vises den som "Manuel betaling" eller "Automatisk betaling". Der kan gå et par minutter, før denne linjepost vises på siden Oversigt, efter at en manuel betaling er gennemført.
    • "Manuel betaling": Der er foretaget en betaling, som du har igangsat, på din konto.
    • "Automatisk betaling": Der er foretaget en automatisk betaling på din konto.
    • "Manuel (eller Automatisk) betaling afvist": Din bank eller dit kreditkortselskab har afvist din betaling. Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemet med afviste betalinger i Google Ads

Tjek din nuværende saldo

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
Manuelle betalinger
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
På denne side kan du se dine Penge til rådighed. Dette er det pengebeløb, du har til rådighed til fremtidige annonceaktiviteter.
Automatiske betalinger
  1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
    • På kortet for den aktuelle måned kan de se din nuværende saldo med et minus eller et plus, og hvordan aktiviteten er foregået. Det betyder følgende:
      • Negative tal viser en kontokredit, der kan bruges til fremtidige annonceringsomkostninger. Hvis du bruger automatiske betalinger, vil der kun være en negativ kontosaldo, hvis du har besluttet at foretage en betaling på et højere beløb end din tidligere saldo.
      • Positive tal viser det beløb, som du skylder for den annonceaktivitet, som du allerede har opsamlet. Hvis du bruger automatiske betalinger, vil din saldo normalt være positiv, medmindre du har foretaget en betaling på et højere beløb end din tidligere saldo.