Crear i editar un pressupost de compte

Els pressupostos de compte són obligatoris per als anunciants que paguen mitjançant la facturació mensual. Aquests pressupostos es poden utilitzar per controlar l'import que s'inverteix en un període de temps determinat. En aquest article s'explica com podeu crear, editar i treure un pressupost de compte.

Abans de començar

• Per crear una configuració de facturació, heu d'iniciar la sessió al compte de gestor de pagaments amb accés administratiu, estàndard o només de facturació i, des d'allà, navegar fins al compte de client.
  • El compte de gestor de pagaments ha d'estar enllaçat al perfil de pagaments. Obteniu més informació sobre els tipus d'enllaç a un perfil de pagaments i permisos.

Crear un pressupost nou

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Comptes i, tot seguit, a Rendiment.
  3. Seleccioneu el compte de client en què vulgueu crear el pressupost.
  4. A l'extrem superior dret, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", seleccioneu Pressupostos de compte.
  5. Feu clic al botó de més de color blau .
  6. A la secció "Acord de servei", trieu l'opció Utilitza l'acord marc de prestació de serveis per aplicar el contracte a tots els futurs pressupostos. Com a alternativa, podeu seleccionar Crea l'acord de servei del pressupost.
    • Si seleccioneu Crea l'acord de servei del pressupost, haureu de triar l'idioma de l'acord i l'adreça electrònica d'un contacte de pagaments.
  7. Al camp "Import del pressupost", seleccioneu Il·limitat si no voleu que la despesa total de les campanyes de Google Ads estigui limitada a un import concret. Per contra, si preferiu limitar l'import combinat de totes les vostres campanyes de Google Ads, seleccioneu la segona opció, situada al costat del camp "Import del pressupost", i introduïu l'import que vulgueu.
  8. Seleccioneu la data d'inici sol·licitada i, si escau, la data de finalització.
  9. Introduïu el nom del pressupost i, opcionalment, l'ordre de compra, notes o totes dues coses.
  10. Feu clic a Desa.
Recordatori
El compte deixarà de difondre anuncis si s'esgota el pressupost o s'arriba a una data de finalització específica. Comproveu els pressupostos de compte regularment per assegurar-vos que els anuncis es continuïn difonent.

Treure, finalitzar o editar un pressupost

Si voleu modificar un pressupost de compte, només cal que seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Comptes i, tot seguit, a Rendiment.
  3. Seleccioneu el compte de client en què vulgueu actualitzar el pressupost.
  4. A l'extrem superior dret, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, a "Facturació", seleccioneu Configuració.
  5. Al menú de navegació de l'esquerra, feu clic a Pressupostos de compte i, després, al botó de més de color blau .
  6. Cerqueu la comanda de pressupost que vulgueu treure, finalitzar o editar.
    El pressupost anterior no es pot modificar en les circumstàncies següents:
    • Han passat més de 90 dies des de la data de finalització.
    • Ja hi ha un altre pressupost actiu al compte.
    • S'ha creat un altre pressupost actiu al compte, situat a sobre del primer.
  7. Un cop localitzat el pressupost, consulteu la columna "Accions". Per treure un pressupost pendent d'activació o de revisió, feu clic a Cancel·la. Si voleu finalitzar una comanda de pressupost activa, feu clic a Finalitza.
  8. Per editar un pressupost, feu clic a Edita. Podeu canviar-ne l'import, la data de finalització, el nom, l'ordre de compra o les notes.
  9. Quan hàgiu acabat, feu clic a Desa.

Si editeu un pressupost actiu o un que estigui pendent d'activació o de revisió, els canvis es reflecteixen a la taula de la pàgina Pressupostos de compte. Només cal que consulteu el pressupost original a la taula; veureu els canvis sol·licitats en cursiva just a sota. Si feu clic a Cancel·la, es conserva el pressupost original. Si traieu el pressupost original, es trauran tant el pressupost com la sol·licitud de canvi.

Si voleu rebre ajuda addicional amb la configuració de facturació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Heu creat un pressupost de compte però els anuncis no es difonen

De vegades, és possible que detecteu que els anuncis no es difonen després d'haver creat un pressupost de compte. Això pot passar per diversos motius, a banda que hagi arribat la data de finalització o que s'hagi esgotat l'import invertit:

• És possible que hàgiu creat les campanyes i que els anuncis estiguin a punt, però no es difondrà cap anunci fins que no arribeu a la data d'inici. Normalment, recomanem definir la data d'inici sol·licitada al més aviat possible. Espereu que arribi la data d'inici o ajusteu-la a la comanda de pressupost. Per fer-ho, seguiu els passos que trobareu més avall:
    1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
    2. Feu clic a Resum.
    3. Feu clic a Gestiona els pressupostos del compte.
    4. Cerqueu la comanda i, a la columna "Acció", feu clic a Edita.

Aquesta animació mostra com podeu editar el pressupost de compte a Google Ads.

• És possible que el pressupost de compte estigui pendent d'aprovació i d'activació. Per exemple, si es requereix un acord de servei, el pressupost estarà "En procés de revisió" fins que l'acord s'accepti i s'aprovi. Un cop s'hagin completat tots els passos necessaris, l'estat del pressupost passarà a "Pendent". Quan arribi la data d'inici sol·licitada, es mostrarà com a "Actiu" i permetrà que es difonguin els anuncis. Espereu que el pressupost de compte s'aprovi i s'activi.

Si heu arribat a la data d'inici del pressupost i aquest s'ha aprovat i activat, resoleu els problemes per esbrinar per què és possible que no vegeu un anunci.