Fjern din annonce

Hvis du vil stoppe en eller flere af dine annoncer, kan du fjerne dem. Når du fjerner en annonce, vises den ikke længere i din kampagne, og den kan ikke gendannes. Du kan dog stadig se den fjernede annonces tidligere effektivitet. Denne artikel forklarer, hvordan du fjerner annoncer én eller flere ad gangen.

Sådan fjerner du en annonce

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den annonce, du vil fjerne.
  4. Klik på rullemenuen Rediger øverst i statistiktabellen for din annonce.
  5. Vælg Fjern.

Husk!

Når din annonce er fjernet, kan du ikke genaktivere den. Du kan dog stadig se effektiviteten af ​​din fjernede annonce ved at klikke på menuen med de tre prikker øverst til højre i tabellen og vælge "Vis fjernede". De fjernede annoncer vises nu i din statistiktabel.

Sådan fjerner du flere annoncer

Hvis du vil foretage ændringer af flere kampagner, annoncer, annoncegrupper osv. på én gang, er det en god idé at bruge masseuploads eller AdWords Editor. Med begge produkter kan du downloade et regneark, foretage ændringer offline og derefter uploade ændringerne til din konto.

Tips!

• Overvejer du at fjerne annoncer, der ikke er særligt effektive? Følg vores anbefalinger for at oprette relevante annoncer af høj kvalitet, der er mere effektive og skaber resultater.
  • Prøv at sætte dine annoncer på pause i stedet for at fjerne dem. Du kan sætte en annonce på pause og oprette en ny for at eksperimentere med forskellige annoncetekster og sammenligne, hvor effektive annoncer på pause er i forhold til dine nye annoncer.