Treure un anunci

Si en algun moment voleu deixar de publicar un dels vostres anuncis, traieu-lo. En fer-ho, ja no es mostrarà a la campanya i no el podreu recuperar. No obstant això, continuareu tenint accés al rendiment anterior de l'anunci que hàgiu tret. En aquest article s'explica com es treuen els anuncis un per un o de manera massiva.

Com es treu un anunci

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Anuncis i extensions.
  3. Marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de l'anunci que vulgueu treure.
  4. Feu clic al menú desplegable Edita, a la part superior de la taula d'estadístiques d'anuncis.
  5. Seleccioneu Treu.

Recordatori

Un cop s'hagi tret l'anunci, no el podreu reactivar. No obstant això, podreu consultar-ne el rendiment fent clic al menú de tres punts que hi ha a la part superior dreta de la taula i seleccionant "Mostra els elements que s'han tret" per tal que els anuncis que s'han tret es mostrin a la taula d'estadístiques.

Com es treuen diversos anuncis

Si voleu fer canvis en diverses campanyes, anuncis, grups d'anuncis i altres elements alhora, utilitzeu les pujades massives o AdWords Editor. Tots dos productes us permeten baixar un full de càlcul, fer-hi canvis sense connexió i, a continuació, penjar els canvis al compte.

Consells

• Esteu pensant a treure els anuncis que tenen un rendiment baix? Seguiu les nostres recomanacions per crear anuncis rellevants de qualitat que us ofereixin millors resultats.
  • Proveu d'aturar els anuncis en comptes de treure'ls. Poseu un anunci en pausa, creeu-ne un de nou per fer proves amb diversos textos de l'anunci i compareu el rendiment dels anuncis en pausa amb el dels nous.