Konfigurer en alternativ betalingsmetode i Google Ads

Hvis du bruger automatiske betalinger, skal du have én betalingsmetode, der er angivet som den primære. Du kan også føje et alternativt betalingskort til din konto som en ekstra sikkerhed. Hvis din primære betalingsmetode af en eller anden årsag ikke fungerer, debiterer vi omkostningerne på dit alternative betalingskort. Dette sikrer, at dine annoncer fortsat bliver kørt.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Følg nedenstående fremgangsmåde for at konfigurere en alternativ betalingsmetode.

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Betalingsmetoder.
  3. Find din betalingsmetode, og klik på linket Angiv som primær betalingsmetode eller Angiv som alternativ betalingsmetode.
Bemærk! Din alternative betalingsmetode kan være et kreditkort eller (i de fleste lande) et debetkort, men ikke en bankkonto. Selvom du kan have flere betalingsformer registreret, kan der kun være én backupbetalingsform ad gangen.