Factuurgegevens in behandeling

Soms wordt de status 'In behandeling' weergegeven naast bepaalde informatie op de pagina's voor facturering. U hoeft zich hierover geen zorgen te maken. Het betekent alleen dat we controleren of bepaalde wijzigingen in uw account correct zijn.

Wanneer uw accountgegevens worden bijgewerkt, voeren wij een extra controle uit op deze gegevens en wordt u mogelijk gevraagd de wijzigingen te bevestigen. Een aantal voorbeelden hiervan:

• We verifiëren de naam, het adres en de belastinggegevens van uw bedrijf voordat we uw account goedkeuren voor maandelijkse facturering.
  • We vragen u wijzigingen goed te keuren die een salesmedewerker namens u doorvoert voordat we uw account bijwerken.

Dergelijke beoordelingen worden meestal binnen twee werkdagen voltooid. Controleer uw e-mail of neem contact op met de hoofdcontactpersoon voor facturering voor het geval we wachten op een reactie voordat we de beoordeling kunnen voltooien.

Voor meer informatie over de aard van een beoordeling klikt u op de knop Details naast de waarschuwing die aangeeft dat informatie nog wacht op beoordeling.