Hvorfor kan jeg ikke se nogen data om andre produkter, efter jeg har flyttet data fra min Google Ads-konto?

Hvis du logger ind på din modstridende konto, efter du har flyttet data fra den til en ny, personlig konto eller til en Google Apps-konto, kan du ikke se de pågældende data. For at kunne se disse data skal du logge ind på din nye personlige konto ved hjælp af den nye e-mailadresse og adgangskode, du oprettede, eller ind på din Google Apps-konto ved hjælp af dine sædvanlige loginoplysninger.

Hvis du har glemt din mailadresse eller din adgangskode, kan du bruge vores loginfejlfinding.