Kosten per duizend zichtbare vertoningen (zichtbare CPM)

Met biedingen op basis van kosten per duizend zichtbare vertoningen (vCPM) kunt u bieden op vertoningen waarbij uw advertenties op een zichtbare positie worden weergegeven. U betaalt alleen wanneer uw advertenties door de functie Actieve weergave als zichtbaar zijn geregistreerd.

• Zichtbaarheid wordt gemeten door de Actieve weergave-technologie op websites in het Display Netwerk.
  • Een display-advertentie wordt als 'zichtbaar' geteld wanneer vijftig procent van de advertentie één seconde of langer op het scherm wordt weergegeven. Een videoadvertentie moet twee seconden of langer worden weergegeven.

vCPM-biedingen versus CPM-biedingen

CPM-biedingen worden vervangen door zichtbare CPM-biedingen. Bestaande CPM-campagnes worden automatisch gemigreerd naar zichtbare CPM-biedingen. Als u wilt, kunt u uw CPM-biedingen aanpassen, zodat u kunt blijven concurreren voor waardevollere zichtbare vertoningen.

Bieden op zichtbare vertoningen houdt in dat u alleen betaalt voor advertenties die zichtbaar zijn. Wanneer uw vCPM-bod hoger is dan uw CPM-bod, is de kans groter dat u in aanmerking komt voor deze waardevollere typen vertoningen. Als uw max. CPM-bod bijvoorbeeld € 1,00 is, kunt u overwegen te beginnen met een vCPM-bod van € 1,50 of € 2,0000

Meer informatie over bieden op basis van zichtbare CPM