Pris pr. tusinde synlige eksponeringer (CPM for synlige eksponeringer)

Bud på pris pr. tusinde synlige eksponeringer (vCPM, Cost-per-thousand viewable impressions) giver dig mulighed for at byde på eksponeringer, hvor dine annoncer vises i en synlig position, og du betaler kun, når Aktiv visning måler, at dine annoncer er synlige.

• Visningsgrad måles af teknologien Aktiv visning på websites på Displaynetværket.
  • En annonce tælles som "synlig", når 50 % af annoncen vises på skærmen i ét sekund eller mere for displayannoncer og to sekunder eller mere for videoannoncer.

CPM-budgivning for synlige eksponeringer ift. CPM-budgivning

CPM for synlige eksponeringer erstatter CPM-budgivning, og eksisterende CPM-kampagner bliver automatisk migreret til CPM-budgivning for synlige eksponeringer. Du bør eventuelt overveje at justere dine CPM-bud, så du forbliver konkurrencedygtig, når det gælder de mere værdifulde synlige eksponeringer.

Budgivning efter synlige eksponeringer betyder, at du kun betaler for annoncer, der vises på skærmen. Derfor vil et CPM-bud for synlige eksponeringer, der er højere end dit CPM-bud, som regel være mere effektivt, når du skal vinde disse mere værdifulde typer eksponeringer. Hvis dit maks. CPM-bud f.eks. er 5,00 DKK, bør du overveje at lægge ud med et vCPM-bud på 7,50 DKK eller 10,00 DKK.

Få flere oplysninger om CPM-bud for synlige eksponeringer.