Adreça electrònica alternativa

Una adreça electrònica addicional que podeu utilitzar per iniciar la sessió al vostre compte de Google. Esbrineu com podeu permetre l'accés al vostre compte de Google Ads des d'una altra adreça electrònica.

• Si afegiu una adreça electrònica alternativa al compte, podreu iniciar la sessió als vostres comptes de Google no tan sols amb l'adreça electrònica que hàgiu utilitzat per configurar el compte, sinó també amb l'adreça electrònica alternativa. Haureu d'utilitzar la mateixa contrasenya per iniciar la sessió amb qualsevol de les dues adreces electròniques.
  • En alguns productes de Google, els usuaris poden veure tant la vostra adreça electrònica principal com l'alternativa.
  • Podeu afegir, treure i canviar les adreces electròniques alternatives quan us convingui des de la pàgina de configuració de Comptes de Google: accounts.google.com.

Com s'afegeixen les adreces electròniques alternatives
Com es trauen les adreces electròniques alternatives
Visibilitat de les adreces electròniques alternatives

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now