Les vostres dades

Utilitzeu les vostres dades a fi de personalitzar la campanya d'anuncis de display per als usuaris que ja hagin visitat el vostre lloc web. Podeu personalitzar més els anuncis mitjançant el remàrqueting dinàmic per arribar a aquests visitants quan naveguin pel web i utilitzin aplicacions.

Utilitzeu aquesta funció a les campanyes de la Xarxa de Display.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now