Socis de la Xarxa de Display

Llocs de la Xarxa de Display associats amb Google per mostrar anuncis.

• Els anuncis poden aparèixer a llocs web de socis, aplicacions per a telèfons mòbils i altres emplaçaments que trieu o que estiguin relacionades amb els vostres anuncis i les vostres paraules clau o amb altres mètodes d'orientació que hàgiu afegit.
  • Podeu veure quins socis de la Xarxa de Display han mostrat els vostres anuncis si reviseu els emplaçaments automàtics i gestionats que es poden consultar a la vostra campanya.
  • Podeu optar per no mostrar els vostres anuncis als socis de la Xarxa de Display si desactiveu la Xarxa de Display.

Sobre la Xarxa de Display de Google
Com canviar la configuració de la xarxa de la campanya.
Consulteu més articles

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now