Xarxa de Google

Aquest concepte fa referència a totes les ubicacions on poden aparèixer els anuncis, inclosos els llocs de Google, els llocs web associats amb Google i altres ubicacions, com ara aplicacions per a telèfons mòbils.

• La Xarxa de Google està dividida en grups per donar-vos més control sobre el lloc on voleu que es mostri el vostre anunci:
    • La Xarxa de Cerca: pàgines de resultats de la cerca de Google, altres llocs de Google, com ara Google Maps i Google Shopping, i llocs de cerca que s'associen amb Google per mostrar anuncis.
    • La Xarxa de Display: llocs de Google, com ara YouTube, Blogger i Gmail, a més de milers de llocs web associats de tot Internet.
  • De manera predeterminada, les campanyes publicitàries noves estan configurades per mostrar anuncis a tota la xarxa per tal de donar-los més visibilitat.
  • Si veieu que no obteniu un bon retorn de la inversió d'una àrea de la xarxa, podeu excloure llocs concrets a la Xarxa de Display o canviar la configuració de la xarxa de la campanya publicitària per activar o desactivar cada xarxa.

Més informació sobre la Xarxa de Google
Més informació sobre la Xarxa de Display Més informació sobre la Xarxa de Cerca

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now