Kohdistustapa

Kohdistustavat määrittävät sen, missä mainoksesi voivat näkyä ja kuka voi nähdä niitä. Voit käyttää mainosryhmässä useita kohdistustapoja, kuten avainsanoja ja ohjattuja sijoitteluja.

Display-verkostossa voit valita kunkin yksittäisen mainosryhmän osalta, haluatko lisätä kohdistustavan mainosten näyttämistä varten ja määrittää hintatarjoukset vai määrittää vain hintatarjoukset. Jos esimerkiksi lisäät mainosryhmään sijoitteluja, voit valita toisen seuraavista vaihtoehdoista:

• Näytä mainoksia ainoastaan näissä sijoitteluissa (oletus): mainoksesi kohdistetaan valitsemasi tavan mukaan ja niitä näytetään vain, jos ne vastaavat jotakin lisäämistäsi sijoitteluista.
  • Näytä mainoksia kaikissa kelvollisissa sijoitteluissa: Jos valitset tämän vaihtoehdon, mainoksiasi voidaan näyttää muiden lisäämiesi kohdistusmenetelmien mukaisesti. Voit kuitenkin asettaa hintatarjouksia mainosten näyttömahdollisuuksien parantamiseksi.

Lue lisätietoja kohdistustapojen vaikutuksista.