Crear un anunci de text

Important
  • A partir del 30 de juny de 2022 ja no podreu crear ni editar anuncis de text ampliat.
  • Els anuncis de text ampliat es continuaran difonent i continuareu trobant informes del seu rendiment.
  • Podreu posar en pausa i reactivar els anuncis de text ampliat o, si cal, treure'ls.
  • Us recomanem fermament que feu la transició als anuncis de cerca responsius.
  • Més informació sobre aquest canvi als anuncis de text ampliat

Ja no s'admeten els anuncis de text a la Xarxa de Cerca ni a la de Display. Tanmateix, els anuncis de text estàndard existents es poden continuar publicant. Si teniu anuncis de text estàndard, traieu-los i creeu anuncis de cerca responsius, els quals permeten arribar millor als usuaris perquè s'adapten sense problemes a milions d'aplicacions i de llocs web.

Amb un anunci de cerca responsiu, podeu:

• Afegir un tercer títol.
  • Afegir una segona descripció.
  • Utilitzar fins a 90 caràcters per a cada descripció.
Per obtenir més informació, llegiu l'article Sobre els anuncis de cerca responsius.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.