Solucionar un problema amb una targeta de crèdit d'un sol ús

Una targeta de crèdit d'un sol ús és un número de targeta de crèdit que només es pot utilitzar una vegada i durant un temps limitat. Normalment s'utilitza com a alternativa a les targetes de crèdit en efectuar pagaments en línia. Molts bancs ofereixen aquest tipus de targeta de crèdit, amb el qual podeu generar un número de targeta de crèdit d'un sol ús en línia.

Contacteu amb el vostre banc per saber si ofereix aquest servei. Pot ser una bona alternativa a la transferència bancària, atès que els pagaments amb targeta de crèdit d'un sol ús s'abonen gairebé instantàniament al vostre compte de Google Ads i, per tant, els anuncis es comencen a publicar de manera quasi immediata.

Google Ads accepta les targetes de crèdit d'un sol ús sempre que tinguin el logotip de Visa o de Mastercard.

Passos per utilitzar una targeta de crèdit d'un sol ús
Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Formes de pagament.
  3. Al menú desplegable, seleccioneu Afegeix una nova targeta de crèdit o dèbit i, tot seguit, introduïu la informació de la targeta en qüestió.
  4. Introduïu l'import del pagament que vulgueu efectuar i, tot seguit, feu clic al botó Efectua un pagament per revisar el pagament i finalitzar-lo.

Ves a Resum de facturació

Nota: si l'emissor de la targeta o el banc es troben a l'Espai Econòmic Europeu, pot ser que us facin passar per un procés d'autenticació addicional, com ara l'enviament d'un codi únic al vostre telèfon, a fi de verificar la titularitat de la targeta.  L'emissor de la targeta o el banc poden sol·licitar aquesta verificació addicional quan feu un pagament, quan afegiu una targeta de crèdit o de dèbit nova i, en general, a la seva pròpia discreció.

Google compleix els nous requisits de seguretat que imposen els bancs i els processadors de pagaments, d'acord amb la segona directiva sobre serveis de pagament (PSD2) a l'Espai Econòmic Europeu. Si teniu cap pregunta, contacteu directament amb l'emissor de la vostra targeta o amb el banc.

Què cal esperar

En processar el vostre pagament, Google aplicarà un càrrec de prova d'1 € al límit de crèdit preseleccionat per assegurar-se que la targeta d'un sol ús funcioni (aquest import en realitat no se us cobrarà). Així doncs, quan seleccioneu el límit de crèdit d'aquesta targeta, afegiu 1 € a l'import que vulgueu que se us cobri Per exemple, si voleu que se us cobrin 300 € a la targeta, seleccioneu 301 € com a límit per a la targeta d'un sol ús.

Si el banc ha rebutjat el pagament manual, comproveu si el número de targeta de crèdit d'un sol ús té data de caducitat. Per a la resta de pagaments rebutjats, contacteu amb l'oficina local del vostre banc.