Få hjälp med att logga in på AdWords

Having trouble signing in? Check out these common sign in issues.
För att logga in på AdWords klickar du på Logga in längst upp till höger på AdWords startsida. Ange sedan e-postadressen för ditt Google-konto eller ditt användarnamn för Gmail.

Logga in med ditt konto

Först ska du kontrollera att du använder den nyaste versionen av din webbläsare. AdWords är kompatibelt med de senaste versionerna av Firefox, Internet Explorer, Safari och Chrome. Så här hittar du dessa webbläsare.

Så här loggar du in i AdWords:

1. Gå till AdWords startsida.
  2. Klicka på länken Logga in längst upp till höger på sidan.
  3. Ange Google-kontots e-postadress eller ditt användarnamn för Gmail i fältet E-post.
  4. Ange ditt lösenord i fältet Lösenord.
  5. Klicka på Logga in.

Åtgärda ett inloggningsproblem

Ytterligare inloggningsalternativ

Automatisk inloggning

Vill du kunna logga in på ett enklare sätt? Om du inte vill ange ditt användarnamn eller lösenord varje gång du ska logga in på ditt AdWords-konto kan du markera rutan bredvid Fortsätt vara inloggad under fältet för Lösenord på AdWords startsida. Så länge du inte raderar webbläsarens cookies ber vi inte om lösenordet under 24 timmar efter den senaste gången som du loggade in på kontot.

Navigera mellan flera AdWords-konton

Om du har ett Google-konto kan du logga in på flera AdWords-konton utan att behöva logga ut och in igen genom att koppla dessa AdWords-konton med Google-kontot. Det är användbart om du hanterar flera företag med separata AdWords-konton men inte vill skapa nya Google-konton (eller e-postadresser) för varje AdWords-konto.

1. Klicka på din e-postadress eller ditt kund-id längst upp till höger.
  2. Du ser en lista över de AdWords-konton kopplade till ditt aktuella Google-konto.

Om du har ett förvaltarkonto kan du använda samma e-postadress för ditt förvaltarkonto och ditt AdWords-konto.

Logga in på flera Google-konton

Logga in på flera konton

Klicka på Visa hur om du vill bli visad hur proceduren går till i kontot, eller läs anvisningarna nedan. Visa hur

Om du vill logga in på ytterligare Google-konton utan att behöva logga ut och in igen klickar du bara på knappen Lägg till konto för att logga in på dina andra konton.

Om du har fler än ett AdWords-konto kopplat till samma e-postadress kan du navigera mellan konton genom att markera det AdWords-konto du vill komma åt.

Vid multiinloggning slås inte kontodata ihop och det ena kontot får inte åtkomst till det andra.

Multiinloggning är mest praktiskt att använda på enheter som du inte delar med andra personer.

Gör så här om du vill logga in på flera Google-konton:

1. Klicka på din e-postadress eller ditt kund-id längst upp till höger.
  2. Skriv in e-postadress och lösenord för ett annat konto du vill ha åtkomst till och klicka på Logga in.
    • Ange ett namn för respektive AdWords-konto i textfältet och klicka på Spara.

När du är inloggad på mer än ett konto i samma webbläsare kan du växla mellan kontona genom att klicka på din e-postadress längst upp på sidan. Där väljer du den e-postadress du vill logga in med. Om du loggar in på ett konto som inte är kopplat till ett AdWords-konto än kommer du till en registreringssida för AdWords i en annan flik.

Om du arbetar på en byrå eller hanterar flera AdWords-konton kan du spara tid genom att använda ett förvaltarkonto. Då kan du se och hantera alla dina AdWords-konton i ett och samma konto. Läs om hur du skapar ett förvaltarkonto.

Logga in med alternativa användarnamn för Google-konto

Om du har lagt till en alternativ e-postadress i ditt Google-konto kan du logga in i AdWords med den e-postadressen i stället. Använd samma lösenord som för din primära e-postadress.

Läs om hur du ger och tar bort åtkomst till ditt AdWords-konto.

Tips!

• Eftersom Google-kontot ger åtkomst till de flesta produkter från Google bör du inte lämna ut ditt lösenord till andra.
  • Aktivera tvåstegsverifiering i ditt Google-konto för ytterligare säkerhet. Verifieringsprocessen kräver att du har tillgång till din telefon (eller till reservkoder om du inte har tillgång till en telefon), användarnamn och lösenord när du loggar in på kontot.
  • Om du inte har registrerat ett telefonnummer för återställning eller om telefonnumret är för gammalt rekommenderar vi att du lägger till det. Då kan du återfå åtkomst till ditt konto om du glömmer användarnamnet. En mobiltelefon är ett bra hjälpmedel när du vill återställa åtkomsten till ditt konto. Lär dig hur du lägger till ditt mobilnummer i kontot.