Få hjälp med att logga in på AdWords

Having trouble signing in? Check out these common sign in issues.
Logga in i AdWords genom att klicka på Logga in högst upp till höger på startsidan för AdWords. Ange sedan e-postadressen i ditt Google-konto eller ditt Gmail-användarnamn.

Logga in med ditt konto

Kontrollera först att du använder den senaste versionen av webbläsaren. AdWords är kompatibelt med de senaste versionerna av Firefox, Internet Explorer, Safari och Chrome. Läs om hur du hittar dessa webbläsare.

Så här loggar du in i AdWords:

1. Öppna startsidan för AdWords.
  2. Klicka på länken Logga in högst upp till höger på sidan.
  3. Ange e-postadressen i ditt Google-kontot eller ditt Gmail-användarnamn i fältet E-post.
  4. Ange ditt lösenord i fältet Lösenord.
  5. Klicka på Logga in.

Åtgärda ett inloggningsproblem

Ytterligare inloggningsalternativ

Automatisk inloggning

Vill du kunna logga in på ett enklare sätt? Om du inte vill ange ditt användarnamn eller lösenord varje gång du ska logga in på ditt AdWords-konto kan du markera rutan vid Fortsätt vara inloggad under fältet Lösenord på startsidan för AdWords. Förutsatt att du inte raderar webbläsarens cookies frågar vi inte efter ditt lösenord under 24 timmar efter din senaste inloggning.

Växla bland flera AdWords-konton

Om du har ett Google-konto kan du logga in på flera AdWords-konton samtidigt utan att behöva logga ut och in igen, genom att koppla AdWords-kontona till Google-kontot. Det är praktiskt när du hanterar flera företag med separata AdWords-konton men inte vill skapa nya Google-konton (eller e-postadresser) för varje AdWords-konto.

1. Klicka på din e-postadress eller ditt kund-id högst upp till höger.
  2. Det visas en lista över de AdWords-konton som är kopplade till ditt aktuella Google-konto.

Om du har ett förvaltarkonto kan du använda samma e-postadress för ditt förvaltarkonto och ditt AdWords-konto.

Logga in på flera Google-konton samtidigt

Logga in på flera konton samtidigt

Klicka på Visa hur om du vill se åtgärden direkt i ditt konto, eller läs anvisningarna nedan. Visa hur

Om du vill logga in på ytterligare Google-konton utan att behöva logga ut och in igen klickar du på Lägg till konto för att logga in på dina andra konton.

Om du har kopplat fler än ett AdWords-konto till samma e-postadress kan du växla mellan kontona genom att markera önskat AdWords-konto.

Vid multiinloggning slås inte kontodata ihop och det ena kontot får inte åtkomst till det andra.

Multiinloggning är mest praktiskt på enheter som du inte delar med andra personer.

Så här loggar du in på flera Google-konton samtidigt:

1. Klicka på din e-postadress eller ditt kund-id högst upp till höger.
  2. Ange e-postadressen och lösenordet för det andra konto du vill komma åt och klicka på Logga in.
    • Ange ett namn på respektive AdWords-konto i textfältet och klicka på Spara.

När du är inloggad på fler än ett konto i samma webbläsare kan du växla mellan kontona genom att klicka på din e-postadress högst upp på sidan. Där väljer du den e-postadress du vill logga in med. Om du loggar in på ett konto som inte är kopplat till ett AdWords-konto visas en registreringssida för AdWords på en annan flik.

Om du arbetar på en annonsbyrå eller hanterar flera AdWords-konton kan du spara tid genom att använda ett förvaltarkonto. Då kan du se och hantera alla dina AdWords-konton via ett och samma konto. Läs om hur du skapar ett förvaltarkonto.

Logga in med alternativa användarnamn för ditt Google-konto

Om du har lagt till en alternativ e-postadress i ditt Google-konto kan du logga in i AdWords med den e-postadressen i stället. Använd samma lösenord som för din primära e-postadress.

Läs om hur du beviljar och tar bort åtkomst till ditt AdWords-konto.

Tips

• Ditt Google-konto ger åtkomst till de flesta av Googles produkter, så vi rekommenderar att du inte berättar ditt lösenord för andra.
  • Aktivera tvåstegsverifiering i ditt Google-konto för ytterligare säkerhet. Verifieringsprocessen kräver att du har tillgång till din telefon (eller till reservkoder om du inte har tillgång till en telefon), användarnamn och lösenord när du loggar in på kontot.
  • Om du inte har registrerat ett telefonnummer för återställning eller om telefonnumret är för gammalt rekommenderar vi att du lägger till det. Då kan du återfå åtkomst till ditt konto om du glömmer ditt användarnamn. Ett telefonnummer för återställning är ett enkelt sätt att återställa åtkomst till ditt konto. Läs om hur du lägger till ett telefonnummer för återställning i ditt konto.