Logga in på AdWords

Having trouble signing in? Check out these common sign in issues.
Du kan logga in på ditt AdWords-konto med e-postadressen du använder för ditt Google-konto eller med ditt Gmail-användarnamn på http://adwords.google.se.

Logga in med ditt konto

Logga in på AdWords:

1. Gå till AdWords startsida på http://adwords.google.se.
  2. Ange din e-postadress för Google-kontot eller användarnamnet för Gmail i fältet E-post.
  3. Ange ditt lösenord i fältet Lösenord.
  4. Klicka på Logga in.
Öppna AdWords

Återställa användarnamn eller lösenord

Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord, kan du använda felsökaren för Google-konton för att återställa det.

Om den tidigare kontoinnehavaren har lämnat företaget

Om personen som tidigare hanterade AdWords-kontot har lämnat företaget och du inte längre kommer åt AdWords-kontot fyller du i formuläret för förlorade kontouppgifter. För att vi ska kunna fastställa att det är du som äger kontot ber vi dig om information, till exempel senaste betalningsuppgifter eller ditt kund-ID hos AdWords.

Automatisk inloggning

Vill du göra det enkelt att logga in? Om du inte vill ange användarnamn och lösenord varje gång du vill komma åt ditt AdWords-konto markerar du rutan bredvid Fortsätt vara inloggad under fältet Lösenord på AdWords startsida. Då frågar vi inte om ditt lösenord under 30 dagar, så länge du inte raderar dina webbläsarcookies.

Logga in med flera konton

Det går visserligen inte att använda multiinloggning i Google AdWords, men du kan logga in på flera konton samtidigt om du använder två olika webbläsare eller ett fönster för privat surfning (till exempel ett inkognitofönster i Google Chrome).

Om du vill logga in på flera konton öppnar du ett vanligt webbläsarfönster och loggar in på det ena kontot. Sedan öppnar du ett inkognitofönster och loggar in med det andra kontot. Nu kan du komma åt de produkter du använder i ditt första konto i vanliga webbläsarfönster, och de produkter du använder i ditt andra konto genom inkognitofönstren.

Logga in med alternativt användarnamn

Om du har lagt till en alternativ e-postadress till ditt Google-konto kan du logga in på AdWords med den alternativa e-postadressen. Det är samma lösenord som till din primära e-postadress.

Tips

• Eftersom Google-kontot ger åtkomst till de flesta Google-produkter bör du inte dela ditt lösenord med andra.
  • Det är bra att försöka hålla isär jobb och fritid, och därför är det bra att även skapa separata Google-konton för jobbrelaterade och personliga aktiviteter.

Nästa steg

Om du inte har registrerat ett telefonnummer för återställning av lösenord, eller om telefonnumret är inaktuellt, bör du lägga till det i ditt konto så att du kan få åtkomst om du skulle glömma bort dina inloggningsuppgifter. Det är lätt att komma åt kontot igen med hjälp av en mobiltelefon. Läs mer eller lär dig hur du uppdaterar ditt mobiltelefonnummer.