Logga in i AdWords

Having trouble signing in? Check out these common sign in issues.
Du kan logga in på ditt AdWords-konto med e-postadressen till ditt Google-konto eller ditt Gmail-kontos användarnamn på https://adwords.google.se

Logga in med ditt konto

Först ska du kontrollera att du använder den nyaste versionen av din webbläsare. AdWords är kompatibelt med de senaste versionerna av Firefox, Internet Explorer, Safari och Chrome. Så här hittar du dessa webbläsare.

Så här loggar du in i AdWords:

1. Besök AdWords startsida på adressen https://adwords.google.se.
  2. Klicka på länken Logga in längst upp på si
  3. Ange Google-kontots e-postadress eller ditt användarnamn för Gmail i fältet E-post.
  4. Ange ditt lösenord i fältet Lösenord.
  5. Klicka på Logga in.

Åtgärda ett inloggningsproblem

• Inloggningsproblem: Om du inte kan logga in på ditt AdWords-konto kan du använda felsökningsverktyget för att lösa problemet.
  • Problem med att redigera kontot: Läs om hur du ändrar dina inloggningsuppgifter för AdWords.
  • Åtkomstproblem: Om personen som har hanterat ditt AdWords-konto har lämnat företaget och du inte längre kommer åt kontot kan du skicka in formuläret om förlorat konto.

Ytterligare inloggningsalternativ

Automatisk inloggning

Vill du kunna logga in på ett enklare sätt? Om du inte vill ange användarnamn och lösenord varje gång du ska gå in i AdWords-kontot kan du markera kryssrutan vid Fortsätt vara inloggad under fältet Lösenord på AdWords-startsidan. Så länge du inte raderar webbläsarens cookies ber vi inte om lösenordet under 24 timmar efter den senaste gången som du loggade in på kontot.

Logga in på flera konton

Logga in på flera konton

Klicka på Visa hur om du vill bli visad hur proceduren går till i kontot, eller läs anvisningarna nedan. Visa hur

Om du vill logga in på ytterligare AdWords-konton utan att behöva logga ut och sedan in igen klickar du på knappen Lägg till konto och loggar in på dina andra konton.

Vid multiinloggning slås inte kontodata ihop och det ena kontot får inte åtkomst till det andra.

Multiinloggning är mest praktiskt att använda på enheter som du inte delar med andra personer.

Följ dessa anvisningar om du vill logga in på flera AdWords-konton samtidigt:

1. Klicka på din e-postadress eller ditt kund-id längst upp på sidan.
  2. Välj Lägg till konto på rullgardinsmenyn.
  3. Skriv in e-postadress och lösenord för ett annat konto du vill ha åtkomst till och klicka på Logga in.

När du är inloggad på mer än ett konto i samma webbläsare kan du växla mellan kontona genom att klicka på din e-postadress längst upp på sidan. Där väljer du den e-postadress du vill logga in med. Om du loggar in i ett konto som inte är kopplat till ett AdWords-konto än kommer du till en registreringssida för AdWords i en annan flik.

Om du arbetar på en byrå eller hanterar flera AdWords-konton kan du spara tid genom att använda ett Mitt kundcenter-konto (MCC). Då kan du se och hantera alla dina AdWords-konton i ett och samma kont. Läs om hur du skapar ett Mitt kundcenter-konto.

Logga in med alternativa användarnamn på ditt Google-konto

Om du har lagt till en alternativ e-postadress i ditt Google-konto kan du logga in i AdWords med den e-postadressen i stället. Använd samma lösenord som för din primära e-postadress.

Läs om hur du ger och tar bort åtkomst till ditt AdWords-konto

Tips!

• Eftersom Google-kontot ger åtkomst till de flesta produkter från Google bör du inte lämna ut ditt lösenord till andra.
  • Aktivera tvåstegsverifiering i ditt Google-konto för ytterligare säkerhet. Verifieringsprocessen kräver att du har tillgång till din telefon (eller till reservkoder), användarnamn och lösenord när du loggar in på kontot.
  • Om du inte har registrerat ett telefonnummer för återställning eller om telefonnumret är för gammalt rekommenderar vi att du lägger till det (igen). Då kan du återfå åtkomst till ditt konto om du glömmer användarnamnet. En mobiltelefon är ett bra hjälpmedel när du vill återställa åtkomsten till ditt konto. Lär dig hur du lägger till ditt mobilnummer i kontot.

Nästa steg

Till hur stor hjälp är denna artikel:

Feedbacken har registrerats. Tack!
  • Inte alls till någon hjälp
  • Inte till så stor hjälp
  • Till viss hjälp
  • Till stor hjälp
  • Extremt stor hjälp