Hoe Google-accounts werken

Een Google-account geeft u toegang tot de meeste producten van Google, zoals Google Ads, Gmail en YouTube, met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord.

Nagaan of u een Google-account heeft

Als u al gebruikmaakt van een Google-product, zoals Gmail, heeft u een Google-account.

Als u niet zeker weet of u zich voor onze producten heeft aangemeld, kunt u dit controleren op de pagina voor het wijzigen van wachtwoorden van Google-accounts. Geef het e-mailadres op dat u mogelijk heeft gebruikt om een Google-account te maken. Als we dit adres niet herkennen, ontvangt u onmiddellijk bericht van ons. Onder ons bericht vindt u een link waarop u kunt klikken om een nieuw Google-account te maken met dat e-mailadres.

Als we vaststellen dat uw e-mailadres is gekoppeld aan een Google-account, sturen we u een e-mail met een link om het wachtwoord van het Google-account te resetten.

Wat u nodig heeft om een Google-account te maken

Als u niet over een Google-account beschikt, maar wel een e-mailadres heeft, kunt u een Google-account maken met behulp van dat e-mailadres. Als u geen e-mailadres heeft, kunt u een Gmail-account maken op https://accounts.google.com/SignUp