Vis dine annoncer i mobilapps

Nå ud til en stadig større målgruppe, der bruger mobiltelefoner og tablets, ved at vise dine annoncer i mobilapps. Kampagner på Displaynetværket er designet til at vise dine annoncer som standard, hvis placeringen (destinationen for din annonce) matcher den målretning, du har angivet for din kampagne.

Denne artikel omhandler, hvordan du viser dine annoncer i apps på Displaynetværket. Læs om appkampagner for at få flere oplysninger om, hvordan du promoverer din app. Hvis du vil undgå at vise annoncer på bestemte placeringer, kan du læse om, hvordan du kan ekskludere websider, videoer og apps.

Før du begynder

Indstillingerne for målretning og ekskludering af visning på mobilenheder er blevet forenklet, så det er nemmere at nå ud til det stigende antal mobilbrugere.

Indholdsekskludering (ekskluderingen "Ikke-mellemliggende annonce for GMob-mobilapp") er blevet erstattet af forenklede indstillinger for enhedsmålretning for computere, tablets og mobilenheder.

Du kan kontrollere, hvilke udgivere eller indholdstyper dine annoncer vises på, ved hjælp af:

• Emner
  • Enhedsmålretning: computer, tablet, mobil
  • Appkategori
  • Individuelle appekskluderinger via placeringsekskluderinger til mobilapps og individuelle websiteekskluderinger
  • Indholdsekskluderinger

Hvad er ændret for mobilmålretning?

Google Ads understøtter ikke længere målretning til appbeholdning ved hjælp af enhedsindstillinger og placering via adsenseformobileapps.com.

Vejledning

"adsenseformobileapps.com" vises fortsat i dine "Automatisk placering"-rapporter, efter den er udfaset.

Eksponeringer og potentielle klik og konverteringer rapporteres i sektionen "Automatisk placering" under "adsenseformobileapps.com", når:

• Den bruger en anden målretning end placeringsmålretning, f.eks. målretning efter søgeord, emne eller målgruppe.
  • Hvis den vises efter en AdMob-anmodning.

Hvis du vil have, at dine annoncer kun skal vises i bestemte mobilapps eller i bestemte appkategorier, skal du følge nedenstående trin for at angive det i dine målretningsindstillinger.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Klik på Tilføj filter i bjælken Visninger øverst.
  4. Klik på Kampagnetype, og vælg Display. Klik på Anvend.
    Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  5. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen, og klik på Indhold.
  6. Gå til fanen Placeringer.
  7. Klik på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon, og klik derefter på Rediger placeringer.
  8. Klik på Vælg en annoncegruppe.
  9. Vælg den kampagne og derefter den annoncegruppe, du vil ændre.
  10. For at målrette mod bestemte kategorier skal du klikke på Appkategorier og vælge de ønskede kategorier. Disse kategorier matcher kategorinavnene i de enkelte butikker.
  11. Hvis du vil målrette mod bestemte apps, skal du klikke på Apps og derefter søge efter apps efter deres navn.
  12. Hvis du kender id'erne for flere apps, du vil målrette mod, skal du klikke på Enter og derefter indtaste id'erne i følgende formater:
    • Google Play-apps: mobileapp::2-<dit pakkenavn, som findes i Google Play Butik>
      • Eksempel: mobileapp::2-com.example.app
    • iOS-apps: mobileapp::1-<9-cifret numerisk app-id>
      • Eksempel: mobileapp::1-123456789
  13. Klik på Gem.
Find ud af, hvilke apps der viser dine annoncer i øjeblikket, ved at klikke på Displaykampagner i bjælken Visninger øverst. Klik på Indhold i sidemenuen til venstre og derefter på Placeringer.