Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på din konto

Hos Google bruger vi teknologien SLL (Secure Socket Layer), som er branchestandarden, til beskyttelse af alle dine interaktioner med Google Ads-systemet. Denne teknologi beskytter dine loginoplysninger, betalingsoplysninger og andre personlige oplysninger. Når vi har modtaget dine oplysninger, bliver de beskyttet af en firewall og krypteret for at øge sikkerheden yderligere.

Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter din konto.

Vores forpligtelse over for dig

Beskyttelse af din konto og dine data har højeste prioritet hos os. Vi træffer løbende foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger, og vi sørger altid for at oplyse dig om, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter disse oplysninger.

Hverken Google eller vores betalingspartnere videregiver eller sælger på noget tidspunkt dine personlige oplysninger. De oplysninger, du giver os, bliver udelukkende brugt til det tilsigtede formål.