La seguretat i la privadesa del vostre compte

Google utilitza el protocol SSL (capa de sòcol segur) estàndard del sector per protegir les vostres interaccions amb el sistema de Google Ads. Aquesta tecnologia protegeix la vostra informació d'inici de sessió, de pagament i altres dades personals. Un cop rebem la informació que ens hàgiu proporcionat, l'emmagatzemem darrere un tallafoc i després l'encriptem per més seguretat.

Obteniu més informació sobre com mantenir la seguretat del compte.

El nostre compromís amb els usuaris

La seguretat del vostre compte i de les vostres dades és la nostra prioritat. Fem un esforç continu per mantenir la vostra informació segura i protegida. Al mateix temps, mantenim la transparència sobre la manera com recollim, utilitzem i protegim la vostra informació.

Ni Google ni els nostres socis de pagament compartiran ni vendran mai les vostres dades personals. La informació que ens feu arribar només s'utilitzarà per a la finalitat establerta.