Åtgärda visningsproblem i webbläsaren

Om den här sidan visas, kanske din webbläsare inte är kompatibel med det senaste AdWords-gränssnittet.

I den här artikeln hittar du en lista med webbläsare som fungerar tillsammans med gränssnittet och en beskrivning av hur du hämtar dem.

Anvisningar

Välj vilken AdWords-upplevelse du använder. Läs mer

AdWords fungerar vanligtvis med nuvarande och tidigare utgåvor av webbläsarna i listan nedan. Hämta den senaste versionen av webbläsaren om du vill kunna använda AdWords optimalt. Eventuellt visas kanske följande varningsmeddelande på ditt konto: AdWords-gränssnittet kanske inte fungerar ordentligt i din webbläsare.

På stationära datorer finns stöd för:

Obs!

Om AdWords inte visas, trots att du använder en webbläsare som är tänkt att fungera kanske du måste tillåta cookies och JavaScript i webbläsarens inställningar.

På Android-enheter rekommenderar vi att du använder AdWords-appen: