Een weergaveprobleem met uw browser oplossen

Als u deze pagina ziet, bent u wellicht omgeleid omdat uw browser niet compatibel is met de huidige interface van AdWords.

In dit artikel vindt u een lijst met ondersteunde browsers. Ook leggen we uit hoe u met de gewenste browser aan de slag kunt gaan.

Instructies

Choose the AdWords experience you're using.Kies de AdWords-ervaring die u gebruikt.Bepaal welke versie van AdWords u gebruikt. Learn moreKom meer te wetenMeer informatie

Over het algemeen ondersteunt AdWords de huidige versie en eerdere veelgebruikte versies van de browsers in onderstaande lijst. Voor een optimale weergave van AdWords doet u er goed aan de nieuwste versie van de browser te downloaden. In uw account wordt waarschijnlijk het volgende waarschuwingsbericht weergegeven: 'De AdWords-interface werkt mogelijk niet goed in uw webbrowser'.

Voor desktopcomputers ondersteunen we:

Opmerking

Als u een ondersteunde browser heeft geïnstalleerd, maar u AdWords nog steeds niet kunt openen, moet u wellicht ook uw browservoorkeuren updaten om cookies en JavaScript toe te staan.

Voor Android-apparaten adviseren we u de AdWords-app te gebruiken: