Een weergaveprobleem met uw browser oplossen

Als u deze pagina ziet, bent u wellicht omgeleid omdat uw browser niet compatibel is met de huidige interface van AdWords.

In dit artikel vindt u een lijst met ondersteunde browsers. Ook leggen we uit hoe u met de gewenste browser aan de slag kunt gaan.

Instructies

Bepaal welke versie van AdWords u gebruikt. Meer informatie.

Over het algemeen ondersteunt AdWords de huidige versie en eerdere veelgebruikte versies van de browsers in onderstaande lijst. Voor een optimale weergave van AdWords doet u er goed aan de nieuwste versie van de browser te downloaden. In uw account wordt waarschijnlijk het volgende waarschuwingsbericht weergegeven: 'De AdWords-interface werkt mogelijk niet goed in uw webbrowser'.

Voor desktopcomputers ondersteunen we:

Opmerking

Als u een ondersteunde browser heeft geïnstalleerd, maar u AdWords nog steeds niet kunt openen, moet u wellicht ook uw browservoorkeuren updaten om cookies en JavaScript toe te staan.

Voor Android-apparaten adviseren we u de AdWords-app te gebruiken: