Selaimet ja käytettävissä olevat kielet

Selain- ja vianetsintätuki

Jos näet tämän sivun, sinut on uudelleenohjattu, koska selaimesi ei ole yhteensopiva nykyisen AdWords-käyttöliittymän kanssa. Saatat myös nähdä tilissäsi seuraavan ilmoituksen: "AdWords-käyttöliittymä ei välttämättä toimi oikein selaimessasi."

Yleisesti AdWords tukee Chromen, Firefoxin, Internet Explorerin ja Safarin nykyistä ja edellistä pääversiota. Aloita AdWordsin käyttö lataamalla jonkin alla luetellun selaimen uusin versio:

Jos uusimman selaimen lataaminen yllä olevasta luettelosta ei korjaa ongelmaa, sinun täytyy ehkä päivittää myös selainasetuksesi sallimaan evästeet ja JavaScript, jotta voit käyttää kaikkia AdWordsin työkaluja.

Saatavilla olevat kielet

Mainostajat eri puolilla maailmaa käyttävät AdWordsia, ja se on käytettävissä 45 kielellä. Alla olevassa luettelossa mainitaan kaikki kielet, jotka voi valita AdWords-käyttöliittymän kieleksi. Voit muuttaa AdWordsin kieliasetuksia klikkaamalla rataskuvaketta ja valitsemalla Tilin asetukset. Valitse Kieli- ja numeroasetusten vierestä Asetukset ja klikkaa Muokkaa

Kaikki käytettävissä olevat kielet:

arabia
bulgaria
katalaani
kiina (yksinkertaistettu ja perinteinen)
kroatia
tšekki
tanska
hollanti
englanti (Australia, Britannia ja Yhdysvallat)
viro
filippiino
suomi
ranska
saksa
kreikka
heprea
hindi
unkari
indonesia
italia
japani
korea
latvia
liettua
malaiji
norja
puola
portugali (Brasilia ja Portugali)
romania
venäjä
serbia
slovakki
slovenia
espanja
ruotsi
thai
turkki
ukraina
vietnam

Huomautus

Nämä kielet ovat muita kuin ne, joihin voit kohdistaa. Kampanja-asetustesi Kielet-kohdassa voit tarkastella niiden kielten täydellistä luetteloa, joihin voit kohdistaa mainoksesi.

Seuraava vaihe

Katso vaiheittaiset ohjeet siitä, miten voit vaihtaa AdWords-käyttöliittymän kieltä tilissäsi.

Kuinka hyödyllisiä tämän artikkelin tiedot olivat:

Palaute tallennettu. Kiitos!
  • Ei lainkaan hyödyllisiä.
  • Ei kovin hyödyllisiä.
  • Jossain määrin hyödyllisiä.
  • Hyvin hyödyllisiä.
  • Erittäin hyödyllisiä.