Selaimeen liittyvän näyttöongelman korjaaminen

Sinut on saatettu uudelleenohjata tälle sivulle, koska selaimesi ei ehkä ole yhteensopiva nykyisen AdWords-käyttöliittymän kanssa.

Tämä artikkeli sisältää luettelon tuetuista selaimista ja ohjeet haluttujen selainten määrittämiseen.

Ohjeet

Valitse käyttämäsi AdWords-versio. Lisätietoja

AdWords tukee yleensä alla lueteltujen selainten nykyisiä versioita ja edellisiä pääversioita. Lataa selaimesi uusin versio, niin saat parhaan AdWords-käyttökokemuksen. Saatat myös nähdä tililläsi seuraavan ilmoituksen: "AdWords-käyttöliittymä ei välttämättä toimi oikein selaimessasi".

Seuraavat selaimet ovat tuettuja pöytätietokoneissa:

Huomioitavaa

Jos olet asentanut tuetun selaimen, mutta AdWords ei silti näy oikein, evästeet ja JavaScript on ehkä sallittava selaimen asetuksissa.

Android-laitteissa suosittelemme käyttämään AdWords-sovellusta.