Selaimeen liittyvän näyttöongelman korjaaminen

Jos näet tämän sivun, selaimesi ei ehkä ole yhteensopiva nykyisen AdWords-käyttöliittymän kanssa. Saatat myös nähdä tililläsi seuraavan ilmoituksen: "AdWords-käyttöliittymä ei välttämättä toimi oikein selaimessasi".

Tämä artikkeli sisältää luettelon tuetuista selaimista ja ohjeet haluttujen selainten määrittämiseen.

Ohjeet

AdWords tukee alla lueteltujen selainten nykyisiä versioita ja useimpia merkittäviä aiempia versioita. Lataa selaimesi uusin versio, niin saat parhaan AdWords-käyttökokemuksen.

Seuraavat selaimet ovat tuettuja pöytätietokoneissa:

Huomioitavaa

Jos olet asentanut jonkin edellä mainituista tuetuista selaimista, mutta AdWords ei silti aukea, sinun on ehkä sallittava evästeet ja JavaScript selaimesi asetuksissa.

Android-laitteissa suosittelemme käyttämään AdWords-sovellusta.