Solucionar un problema amb un navegador

Si veieu aquesta pàgina, vol dir que se us ha redirigit aquí perquè el navegador que utilitzeu no és compatible amb la interfície actual de Google Ads.

En aquest article es proporciona una llista dels navegadors compatibles i s'explica com podeu configurar aquells que voleu.

Instruccions

Normalment, Google Ads és compatible amb la versió actual i les principals versions anteriors dels navegadors de la llista següent. Assegureu-vos de baixar l'última versió del navegador corresponent per gaudir d'una experiència òptima amb Google Ads. També pot ser que vegeu aquest missatge d'alerta al compte: "La nova experiència de Google Ads no és compatible amb el vostre navegador actual".

En ordinadors, aquests són els navegadors compatibles:

• Google Chrome
    Google Chrome s'actualitza automàticament per tal que utilitzeu sempre la versió més recent. Podeu baixar Google Chrome per obtenir una experiència de navegació sense interrupcions. Si necessiteu que l'equip de TI de la vostra organització us ajudi a triar un navegador, doneu un cop d'ull a Chrome for Work.
  • Firefox
    Baixeu Firefox.
  • Safari
    Baixeu Safari.
  • Microsoft Edge
    Baixeu Microsoft Edge.

Nota: si teniu instal·lat un navegador compatible però Google Ads continua sense mostrar-se, pot ser que també hàgiu d'actualitzar les preferències del navegador per permetre galetes i JavaScript.

En dispositius Android i iOS, us recomanem que utilitzeu l'aplicació mòbil Google Ads: