Her kan dine annoncer blive vist

Når du annoncerer via Google Ads, kan dine annoncer blive vist forskellige steder på nettet, alt efter hvordan du målretter dine annoncer, hvem du vælger at vise dem for, og hvilke typer annoncer du opretter.

I denne artikel kan du læse om, hvor dine annoncer kan blive vist, og hvem de kan blive vist for.

Targeting channels

På Google Søgning og andre søgewebsites

Din annonce kan blive vist på Google, når personer søger efter det produkt eller den tjeneste, du tilbyder. Når du opretter din annonce, vælger du et sæt søgeord, dvs. de ord eller udtryk, som udløser visning af din annonce. Når nogen søger ved hjælp af de ord eller udtryk, du har valgt, kan dine tekstannoncer blive vist ved siden af eller oven for søgeresultaterne.

Search Network ads on results page

• Google-søgewebsites: Annoncerne kan blive vist over eller under søgeresultater på Google Søgning. De kan blive vist ved siden af, over eller under søgeresultater på Google Play, på fanen Shopping og i Google Maps – herunder Maps-appen.
  • Google-søgepartnere: Annoncerne kan blive vist sammen med søgeresultater på websites, der tilhører Google-søgepartnere. Når det gælder tekstannoncer, omfatter søgepartnere hundredvis af websites, der ikke er Google-websites, samt Google Video og andre Google-websites.

På websites, dine kunder besøger

Du kan også vælge at vise dine annoncer for personer, når de besøger websites. Dine tekst-, billed- og videoannoncer kan blive vist på Google Displaynetværket.

Display Network ads

Displaynetværket er en samling af websites – heriblandt specifikke Google-websites som Google Finans, Gmail, Blogger og YouTube – hvor der vises annoncer. Dette netværk omfatter også mobilwebsites og -apps.

Hvis du har set en annonce på dit foretrukne nyhedswebsite eller på din Gmail-konto og undret dig over, hvordan den er endt der, så ved du det nu: Websites som disse er en del af Google Displaynetværket.

Dine annoncer kan blive vist på websites ud fra de målretningsmetoder, som du vælger. På Displaynetværket er der flere metoder til at målrette dine annoncer:

• Vælg søgeord og emner, der er relateret til det, som du tilbyder
  • Vælg specifikke websites eller sider
  • Vælg specifikke målgrupper ud fra deres interesser, demografiske oplysninger, eller om de har besøgt dit website før.

Få flere oplysninger om, hvor annoncer kan vises på Displaynetværket.

På forskellige enheder

Du kan vise dine annoncer for personer, når de søger på eller besøger websites, mens de er på farten:

• Dine tekstannoncer kan vises, når personer søger på Google fra deres mobilenheder og tablets.
  • Dine tekst-, billed- og videoannoncer kan blive vist på websites på Google Displaynetværket, når folk besøger disse websites via en avanceret mobilenhed, f.eks. en iPhone, en Android-enhed eller en tablet.
  • Dine annoncer kan også blive vist i mobilapps, som anses for at være en del af vores Displaynetværk.

På valgte steder eller valgte sprog

Hvis du har tekstannoncer, kan du vælge at vise dem for kunder i et helt land eller på et bestemt geografisk sted og endda for kunder, der bruger navne på geografiske steder i deres søgninger.

Du kan også målrette dine kampagner mod de sprog, som dine potentielle kunder taler, for nemmere at nå ud til dem. Hvis dine kunder taler flere sprog, kan du desuden oprette separate kampagner til administration af annoncer og søgeord for hvert enkelt af de pågældende sprog.