On es poden mostrar els anuncis

Quan anuncieu la vostra empresa amb Google Ads, els anuncis es poden mostrar en diferents llocs del web en funció de com els segmenteu, del públic a qui decidiu mostrar-los i dels tipus d'anuncis que creeu.

En aquest article s'explica on es poden publicar els anuncis i qui els pot veure.

Targeting channels

A la Cerca de Google i en altres llocs web de cerca

Els vostres anuncis es poden mostrar a Google quan algú cerca el producte o servei que oferiu. Per tal que sigui així, quan el creeu, heu de triar una sèrie de paraules clau, que són les paraules o les frases que n'activen la publicació. Aleshores, quan es facin cerques en què s'utilitzin les paraules o les frases que hàgiu triat, els vostres anuncis de text es podran mostrar al costat o a sobre dels resultats de la cerca.

Search Network ads on results page

• Llocs web de cerca de Google: els anuncis es poden mostrar a sobre o a sota dels resultats de cerca en el cas de la Cerca de Google i al costat, a sobre o a sota dels resultats de cerca en el cas de Google Play, la pestanya Shopping i Google Maps (inclosa l'aplicació Maps).
  • Partners de cerca de Google: els anuncis es poden mostrar amb els resultats de cerca en llocs web de partners de cerca de Google. En el cas dels anuncis de text, els partners de cerca inclouen centenars de llocs web que no pertanyen a Google, així com Google Vídeos i altres llocs de Google.

Als llocs web que visiten els clients

També podeu triar que els anuncis es mostrin a clients mentre naveguen per la xarxa. Així, els vostres anuncis de text, d'imatge i de vídeo es poden publicar a la Xarxa de Display de Google.

Display Network ads

La Xarxa de Display està formada per un grup de llocs web (inclosos llocs web específics de Google, com ara Google Finance, Gmail, Blogger i YouTube) en què es mostren anuncis. Aquesta xarxa també inclou aplicacions i llocs web per a mòbils.

Si alguna vegada heu vist un anunci al vostre lloc de notícies preferit o al compte de Gmail i us heu preguntat com hi ha arribat, ara ja ho sabeu: llocs web com aquests formen part de la Xarxa de Display de Google.

Els anuncis es poden mostrar en llocs web segons els mètodes de segmentació que trieu. A la Xarxa de Display hi ha diverses maneres d'orientar els anuncis:

• Triar paraules clau i temes que estiguin relacionats amb el que oferiu.
  • Triar llocs web o pàgines específics.
  • Triar públics específics en funció dels seus interessos, de les seves dades demogràfiques o de si han visitat el vostre lloc web abans.

Obteniu més informació sobre on es poden mostrar els anuncis a la Xarxa de Display.

En diversos dispositius

Podeu mostrar els vostres anuncis als usuaris mentre fan cerques en llocs web o els visiten:

• Els anuncis de text es poden mostrar quan els clients fan cerques a Google des de dispositius mòbils i des de tauletes.
  • Així, els vostres anuncis de text, d'imatge i de vídeo es poden publicar en llocs web de la Xarxa de Display de Google quan aquests llocs web es visiten des de dispositius mòbils de gamma alta, com ara telèfons iPhone, dispositius Android o tauletes.
  • Els anuncis també es poden mostrar en aplicacions mòbils, que es consideren part de la nostra Xarxa de Display.

En ubicacions concretes o en funció de l'idioma

Si teniu anuncis de text, podeu fer que es mostrin als clients d'un país sencer o bé d'una ubicació geogràfica específica i, fins i tot, als que utilitzin noms d'ubicacions en fer les cerques.

Per arribar millor als clients potencials, també podeu orientar les campanyes als idiomes que parlen. A més, si els clients parlen diversos idiomes, podeu crear campanyes independents per gestionar els anuncis i les paraules clau per a cadascun d'aquests idiomes.