Andra Google-produkter för ditt företag

• Google Ads innehåller många annonsformat, verktyg och funktioner som underlättar annonseringen. Google har dessutom andra produkter som kan hjälpa ditt företag att bli framgångsrikt.
  • Titta närmare på dessa produkter och se om de är något för dig när du vill att ditt företag ska växa på webben, få ökade intäkter eller skapa en bättre kundupplevelse online.

Här beskriver vi några av produkterna. Du hittar en fullständig lista över alla Google-produkter som är tillgängliga i din region i alternativen.

Nå lokala kunder

Google My Business update Visa upp ditt företag på Google Maps: Använd en Företagsprofil för att nå personer som söker efter lokala tjänster på Google Maps. De ser ditt företag markerat på kartan och får enkelt tillgång till din företagsinformation och dina foton och recensioner. Skapa din Företagsprofil utan kostnad!

Sälj dina produkter online

Shopping campaigns update Öka trafiken till din webbutik med Shopping-annonser och Google for Retail. Skicka in din produktdata via Google Merchant Center så att kunderna snabbt och enkelt kan hitta din webbplats när de handlar online. Prova Google for Retail utan kostnad!
Send and receive payments seamlessly with Wallet Gör det enkelt för kunderna att betala via Google Wallet. Det är ett onlinebetalningssystem som är säkert och enkelt för kunderna, och det kan till och med öka din försäljning. Prova Google Wallet

Förbättra din webbplats

Analytics update Ta reda på hur kunderna använder din webbplats: I Google Analytics kan du se hur kunderna navigerar på webbplatsen, vilken väg de följer innan de gör ett köp, var du förlorar kunder och en mängd annan information om webbplatsresultatet. Prova Google Analytics utan kostnad!
Create a search engine for your site Förbättra shoppingupplevelsen på din webbplats med Googles sökruta som är specialutformad för webbplatser som säljer många produkter. Med Google Site Search får din webbplats tillgång till samma sökteknik som används på Google.se, så att du får relevanta resultat blixtsnabbt. Site Search. Prova Search for Work

Tjäna extra pengar på din webbplats

Show relevant Google ads on your website Visa relevanta Google-annonser på din webbplats och få betalt för det! Vi ger dig ett kodavsnitt som du lägger upp på din webbplats, du väljer var annonserna ska visas och tjänar pengar när besökare klickar på annonserna.
Prova AdSenseutan kostnad!
Increase your revenue beyond AdSense Gå bortom AdSense och öka dina intäkter genom att visa annonser på din webbplats från AdSense och andra annonsvisningsprogram.
Prova Google Ad Manager utan kostnad!
Mobile app monetization Tjäna pengar på appar och öka intäkterna från mobilplattformar genom att visa annonser i appar
Prova Google AdMobutan kostnad!

Fler avancerade annonseringsverktyg

Hitta fler avancerade annonseringsprodukter på Google Marketing Platform. Dessa effektiva produkter innehåller avancerade verktyg för sökmarknadsföring, komplexa annonskampanjer och multimedieannonser.Prova en Google Marketing Platform-produkt

Tips! Om du använder flera Google-produkter för ditt företag rekommenderar vi att du använder samma inloggningsuppgifter för ditt Google-konto för dem alla. Det kan även vara bra att ha separata Google-konton för produkter som används för personliga respektive företagsrelaterade aktiviteter. Läs mer om Googles företagslösningar.

Behöver du hjälp med en produkt från Google? Du hittar hjälpcentren för alla produkter och tjänster från Google på supportsidan. Sök eller bläddra i hjälpcentren för att hitta svar på din fråga eller kontakta lämpligt supportteam.