Andre Google-produkter for bedrifter

• Det finnes en rekke verktøy, funksjoner og annonseformater i Google Ads du kan bruke i forbindelse med annonsering, men også mange andre Google-produkter du med fordel kan benytte deg av.
  • Du bør utforske disse produktene for å se om de kan være nyttige i arbeidet med å gi bedriften større tilstedeværelse på nettet, øke inntektene og skape enda bedre opplevelser for kundene på nettet.

Noen av disse produktene er beskrevet nedenfor. Du kan se en fullstendig liste over alle Google-produktene som er tilgjengelige i området ditt, i listen over alternativer.

Nå ut til lokale kunder

Google My Business update Vis bedriften på Google Maps: Med en Bedriftsprofil-konto kan du nå ut til folk som søker etter lokale tjenester på Google Maps. Bedriften din fremheves på kartet, og brukerne har enkel tilgang til bilder, anmeldelser og bedriftsinformasjon. Opprett en kostnadsfri Bedriftsprofil-konto.

Selg produkter på nettet

Shopping campaigns update Få flere til å besøke nettbutikken din med Shopping-annonser og Google for forhandlere. Send inn produktinformasjonen din via Google Merchant Center, slik at kunder raskt og enkelt kan finne nettstedet ditt når de handler på nettet. Prøv Google for forhandlere kostnadsfritt.
Send and receive payments seamlessly with Wallet Gjør det enkelt for kunder å betale ved hjelp Google Wallet. Dette er et betalingssystem på nettet som er trygt og enkelt å bruke for kundene. Det kan også benyttes for å øke salget. Prøv Google Wallet

Gjør nettstedet ditt enda bedre

Analytics update Finn ut hvordan kundene bruker nettstedet: I Google Analytics kan du se hvordan kundene navigerer på nettstedet ditt, hvilken bane de følger før de kjøper noe, hvor kunder faller fra, samt mange andre opplysninger om resultatene du oppnår med nettstedet. Prøv Google Analytics kostnadsfritt.
Create a search engine for your site Gjør shoppingopplevelsen på nettstedet bedre med et Google-søkefelt som er spesielt utformet for nettsteder der det selges mange produkter. Med Google Nettstedsøk kan du benytte den samme søketeknologien som danner grunnlaget for Google.com på nettstedet ditt, slik at brukerne får relevante resultater i rekordfart. Nettstedsøk. Prøv Search for Work

Få ekstrainntekter fra nettstedet ditt

Show relevant Google ads on your website Vis relevante Google-annonser på nettstedet ditt, og få betalt for det. Legg til kodebiten du får av oss, på nettstedet ditt, velg hvor annonsene skal plasseres, og tjen så penger når besøkende klikker på annonsene.
Prøv AdSensegratis.
Increase your revenue beyond AdSense Bruk AdSense, men også andre produkter, så du kan vise annonser fra AdSense og andre annonsevisningsprogrammer på nettstedet ditt og dermed øke inntektene.
Prøv Google Ad Manager gratis.
Mobile app monetization Tjen penger på mobilapper ved å vise annonser i apper for å få høyest mulig inntekter på mobilplattformer
Prøv Google AdMobgratis.

Mer avanserte annonseringsverktøy

Få mer avanserte annonseringsprodukter ved å benytte deg av Google Marketing Platform-pakken. I disse nyttige produktene finner du avanserte verktøy tilpasset rich media-annonser, søkemotormarkedsføring og sammensatte annonsekampanjer. Prøv et Google Marketing Platform-produkt

Tips: Hvis du benytter deg av flere Google-produkter i bedriften din, anbefaler vi at du bruker den samme påloggingsinformasjonen i alle produktkontoene. Det kan også være lurt å ha separate Google-kontoer for produkter du bruker til personlige formål, og produkter du bruker i jobbsammenheng. Finn ut mer om andre bedriftsløsninger fra Google.

Trenger du hjelp med et Google-produkt? Du får tilgang til brukerstøtten for alle Googles produkter og tjenester ved å gå til brukerstøttesiden. Søk i eller bla gjennom brukerstøtten for det aktuelle produktet for å finne svar på spørsmålene dine, eller ta kontakt med oss.