Andre Google-produkter til din virksomhed

• Mens Google Ads har mange annonceformater, værktøjer og funktioner, der kan hjælpe med din annoncering, kan andre Google-produkter også hjælpe din virksomhed med at opnå succes.
  • Undersøg disse produkter for at se, om de matcher dine behov for kunne få din virksomhed til at vokse på nettet, øge indtægterne og skabe en bedre oplevelse for dine kunder på nettet.

Vi har beskrevet nogle få af disse produkter nedenfor. Klik her for at se en komplet liste over alle de Google-produkter, der er tilgængelige i dit område.

Nå ud til lokale kunder

Google My Business update Vis din virksomhed på Google Maps: Brug en virksomhedsprofil til at nå ud til brugere, der søger efter Lokale services på Google Maps. De vil få din virksomhed fremhævet på kortet og få nem adgang til dine virksomhedsoplysninger, fotos og anmeldelser. Opret din virksomhedsprofil helt uden omkostninger!

Salg af dine produkter på nettet

Shopping campaigns update Få mere trafik i din websitebutik med Shopping-annoncer og Google Detail. Indsend dine produktdata via Google Merchant Center, så kunderne nemt og hurtigt kan finde dit website, når de handler online. Prøv Google Detail uden omkostninger!
Send and receive payments seamlessly with Wallet Gør det nemt for kunderne at betale dig ved at bruge Google Wallet. Det er et onlinebetalingssystem, der er nemt og sikkert for dine kunder at bruge, og det kan endda øge dit salg. Prøv Google Wallet

Forbedring af dit website

Analytics update Find ud af, hvordan kunderne bruger dit website: Google Analytics kan vise dig, hvordan dine kunder navigerer på dit website, hvilken sti de følger, før de foretager et køb, hvor du mister kunder, og en masse andre oplysninger om, hvor effektivt dit website er. Prøv Google Analytics uden omkostninger!
Create a search engine for your site Giv kunderne en bedre shoppingoplevelse på dit website med et Google-søgefelt, der er udviklet specielt til websites, som sælger flere forskellige produkter. Google Site Search bringer søgeteknologien fra google.dk til dit website, hvilket giver lynhurtige og relevante resultater. Site Search. Prøv Search for Work

Større indtjening fra dit website

Show relevant Google ads on your website Vis relevante Google-annoncer på dit website, og få penge for det! Du får et kodestykke, som du kan indsætte på dit website, og du vælger, hvor annoncerne skal placeres. Når brugerne klikker på annoncerne, tjener du penge.
Prøv AdSense gratis!
Increase your revenue beyond AdSense Gå et skridt videre end AdSense, og vis annoncer på dit website fra AdSense og andre programmer til annoncevisning for at øge din omsætning.
Prøv Google Ad Manager gratis!
Mobile app monetization Tjen penge på mobilapps ved at vise annoncer i appen, så du kan maksimere omsætningen på mobilplatforme
Prøv Google AdMob gratis!

Flere avancerede annonceringsværktøjer

Find flere avancerede annonceringsprodukter i Google Marketing Platform-pakken. Disse effektive produkter tilbyder avancerede værktøjer til søgemaskinemarkedsføring, komplekse annoncekampagner og rich media-annoncer. Prøv et Google Marketing Platform-produkt

Tip! Hvis du bruger flere Google-produkter til din virksomhed, anbefaler vi, at du bruger de samme loginoplysninger for din Google-konto til dem alle. Det er desuden en god idé at have separate Google-konti til produkter, der bruges til personlige og forretningsmæssige aktiviteter. Få flere oplysninger om andre Google-virksomhedsløsninger

Søger du efter hjælp til et Google-produkt? Gå til supportsiden for at få adgang til Hjælp til alle Google-produkter og -tjenester. Søg i eller gennemse produktets Hjælp for at finde svar eller for at kontakte det relevante supportteam.