Experiència d'usuari proporcionada per la pàgina de destinació: definició

L'experiència d'usuari proporcionada per la pàgina de destinació és una mesura que Google Ads fa servir per calcular la rellevància i la utilitat de la pàgina de destinació del vostre lloc web per a les persones que fan clic a l'anunci. Les pàgines de destinació amb una puntuació més elevada solen estar ben organitzades i contenen text que està relacionat amb els termes que cerca un usuari.

L'estat de l'experiència d'usuari proporcionada per la pàgina de destinació descriu si la pàgina ofereix una bona experiència als clients que fan clic a l'anunci i arriben al vostre lloc web. Podeu fer servir aquest estat per identificar pàgines de destinació que poden estar afectant les opcions que teniu de generar conversions, com ara vendes o subscripcions. Cal que us assegureu que la pàgina de destinació sigui clara i útil per als clients, i que estigui relacionada amb la vostra paraula clau i amb allò que cerquen. Tots aquests factors poden afectar de manera decisiva l'estat de l'experiència d'usuari proporcionada per la pàgina de destinació.

Les paraules clau poden tenir un d'aquests tres estats: per sobre de la mitjana, mitjana o per sota de la mitjana.

• L'estat "mitjana" o "per sobre de la mitjana" indiquen que no hi ha grans problemes amb l'experiència d'usuari proporcionada per la pàgina de destinació d'aquesta paraula clau comparada amb la resta de paraules clau de Google Ads.
  • L'estat "per sota de la mitjana" indica la necessitat de fer canvis per millorar la pàgina de destinació del lloc web.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now