Domini

La part principal de l'URL d'un lloc web (la seva adreça d'Internet). A l'URL "www.google.com/ads," el nom del domini és "google.com."

• Un domini normalment està format per dues parts: un nom (com ara "google") i una categoria (com ara ".com") que es combinen per formar un nom de domini, com ara "google.com." Els dominis poden utilitzar categories de sectors com, per exemple, .edu i .gov, categories de país, com ara .fr o .jp, o una combinació.
  • Hi pot haver moltes pàgines o llocs en un domini. Per exemple, tots aquests llocs comparteixen el nom de domini "google.com:"
          www.google.com
          www.google.com/ads
          support.google.com/google-ads
  • Google Ads té diverses polítiques sobre els URL i els noms de domini que podeu incloure als vostres anuncis. Per exemple, tots els anuncis d'un grup d'anuncis concret han d'utilitzar el mateix domini a l'URL visible.

Política dels URL visibles

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?

Register now

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda