Landingsside – definisjon

Landingssiden er nettsiden brukerne kommer til når de klikker på annonsen din. Nettadressen for denne siden er vanligvis lik annonsens endelige nettadresse.

• For hver annonse angir du en endelig nettadresse, som styrer hvilken landingsside brukerne føres til når de klikker på annonsen.
  • I henhold til Googles retningslinjer må nettadressen til landingssiden og visningsadressen (nettsiden som vises i annonsen din) tilhøre samme domene.
  • Opplevelsen av landingssiden er en av flere faktorer som inngår når kvalitetspoengene for et søkeord skal fastsettes. Kvaliteten på en landingsside fastsettes blant annet på grunnlag av hvor nyttig og relevant informasjonen på siden er, hvor enkelt det er å navigere for brukeren, og hvor mange linker det er på siden.
Opplevelsen av landingssiden
Slik redigerer du nettadressene dine