Kwaliteitsscore: definitie

De kwaliteitsscore is een schatting van de kwaliteit van uw advertenties, zoekwoorden en bestemmingspagina's. Advertenties van hogere kwaliteit kunnen leiden tot lagere kosten en een hogere advertentiepositie.

• U kunt de kwaliteitsscore bekijken door de kolom Kwaliteitsscore toe te voegen aan een rapport.
  • De kwaliteitsscore in het rapport is een cijfer tussen de 1 en de 10 en is gebaseerd op de verwachte klikfrequentie, advertentierelevantie en ervaring op de bestemmingspagina.
  • Hoe relevanter uw advertenties en bestemmingspagina's voor gebruikers zijn, hoe groter de kans is dat u een hogere kwaliteitsscore krijgt.
  • De kwaliteitsscore is een cumulatieve schatting van uw algehele prestaties in advertentieveilingen. De kwaliteitsscore wordt op het moment van de veiling niet gebruikt om de advertentierangschikking te bepalen.