Xarxa de Display: definició

Grup de més de dos milions de llocs web, de vídeos i d'aplicacions en què s'hi poden mostrar els vostres anuncis.

Els llocs de la Xarxa de Display arriben a més del 90% dels usuaris d'Internet d'arreu del món*. Amb la Xarxa de Display podeu utilitzar la segmentació per mostrar els anuncis en contextos determinats (com ara "exteriors" o "cnn.com"), a públics concrets (com, per exemple, "mares joves" o "compradors de berlines") i a determinades ubicacions, entre d'altres.

Sobre la Xarxa de Display de Google i els anuncis de display

* Font: Comscore.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now